Haberler

    Temsilcimiz Closer Dünya Şampiyonası'ndaki ilk galibiyetini DFM karşısında aldı

    Güncelleme:

    100 Thieves gruptaki ilk galibiyetine Closer'ın liderliğinde uzanıyor closerlol

    2021 Dünya Şampiyonası grup aşaması heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Dün turnuvanın favorilerinden biri olan Edward Gaming karşısında beklentilerin altında kalarak hiç direnç gösteremeyen NA LCS şampiyonu 100 Thieves, grup aşamasının ikinci gününde ön elemeden gelen Japonya temsilcisi DetonatioN FocusMe karşısında ilk galibiyetini aldı.

    Temsilcimiz Closer'ın liderliğindeki 100 Thieves en azından ikincilik şansını sürdürme amacıyla DFM'in sürpriz yapmasına izin vermedi. Dün oynanan EDG mücadelesinde Jarvan seçimiyle istediği performansı sergileyemeyen Closer, DFM karşısında Viego ile oyuna tamamen hükmetti.

    100 Thieves'in Gruptan Çıkma Şansı

    DetonatioN FocusMe karşısında oynanan dominant oyun diğer maçlar için 100T. taraftarlarına umut vermiş olabilir. Aynı şeyi T1 için de söyleyebiliriz. Her iki takım da EDG karşısında varlık gösterememesine rağmen DFM'i zorlanmadan mağlup etti. Yarın saat 21: 00'da ve 16 Ekim Cumartesi günü saat 15: 00'da oynanacak T1 vs 100 Thieves maçları grubun kaderini belirleyecek.

    A grubundan sonraki en zorlu grupta bulunan 100 Thieves, gruptan çıkmak istiyorsa mutlaka T1'dan bir maç çalmak zorunda. Aynı şekilde DetonatioN FocusMe ile oynanacak ikinci maçta hata yapmamaları gerekiyor. Altı maç sonunda Closer'lı 100 Thieves T1 ile 3G3M durumuna geldiği takdirde gruptan ikinci çıkmak için bir şansları olabilir.

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Dünya Şampiyonası Japonya Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title