Haberler

Tekirdağ'dan kısa kısa

Güncelleme:

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinde göreve yeni başlayan zabıta personeline, "Etkili İletişim Teknikleri" eğitimi verildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinde göreve yeni başlayan zabıta personeline, "Etkili İletişim Teknikleri" eğitimi verildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre eğitim, Trakya Belediyeler Birliğince organize edildi.

Trakya Belediyeler Birliği Müdürü Ogün Kürümoğlu tarafından gerçekleştirilen eğitimde personele, doğru ve etkili iletişim kurma, sözlü ve sözsüz iletişim becerilerinin kazanılması, empati kurabilme yeteneğinin geliştirilmesi ve etkili iletişim teknikleri gibi konularda bilgi verildi.

Eğitime 48 personel katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışanların kişisel ve kurumsal gelişimlerine yönelik her türlü çalışmaya büyük önem verdiklerini belirterek, "Göreve yeni başlayan zabıta personeline yönelik etkili iletişim teknikleri eğitiminin faydalı olacağı inancımla, eğitim programının hayırlı olmasını diliyorum. Eğitimlerimizi, aynı strateji ile yoğun fayda sağlayacak şekilde sürdürmeyi amaçlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Çorlu'da yol ve kaldırım çalışmaları

Çorlu Belediyesi yol ve kaldırım yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kazımiye Mahallesi Erdal İnönü Caddesi ve Çardaklı Çeşme Sokak'ta yürütülen yol ve asfalt serim çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlatılan kaldırım çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, 510 metre yolda 17 personel ve 11 araç ile yapılan çalışmalarda 3 bin 353 ton yol dolgu malzemesi ile 1247 ton asfalt binder tabakası serimi gerçekleştirildiği bildirildi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Türk Kızılayı iş birliğinde spor kompleksinde "Düzenli kan bağışı yap, kan dostlarımıza katıl" sloganı ile düzenlenen kampanyaya öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Öğrenciler ilk olarak kan bağışı hakkında bilgilendirildi. Ardından öğrenciler kan bağışında bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Trakya Bölgesi Tekirdağ Zabıta Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title