Haberler

Son dakika haberleri! Sevgilisini öldürüp cesedini emniyete getirmişti, tanık olan taksi şoförü o anları anlattı

Güncelleme:

Sevgilisini öldürüp cesedini emniyete getirmişti, tanık olan taksi şoförü o anları anlattı

"Adam kadını arabanın içine çekerek tokat attı"

"O sırada belinden silahı çıkararak kadını başından vurdu. Şok geçirdim, ne yapacağımı bilemedim"

"İlk vurduğunda yaşıyordu, gözleri açıktı. Hastaneye gitmeme izin verseydi şuan kadın yaşıyor olacaktı"

KOCAELİ - Kocaeli'de sevgilisini öldürüp, cesedini ticari taksi içerisinde Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesine getiren şüpheli ve taksi şoförü gözaltına alınmıştı. İfadesinin ardından serbest bırakılan taksi şoförü, cinayet anını anlattı. "Şok geçirdim, ne yapacağımı bilemedim" diyen şoför, "Sevgilisini silahla vurduğu ilk an kadın yaşıyordu, gözleri açıktı. Hastaneye gitmeme izin verseydi şuan yaşıyor olacaktı" dedi.

Olay, Gölcük ilçesinde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali Akbaba isimli bir şahıs, taksiye binerek sevgilisi Seyhan Gözer'i işe bırakmak istedi. Araçta bir süre sohbet eden çift arasında bir anda tartışma yaşandı. Gözer'in araçtan inmek istemesi üzerine tokat atarak onu engelleyen Ali Akbaba, silahı çekerek sevgilisi Seyhan Gözer'i başından vurdu. Şoförü de tehdit ederek emniyete götürmesini isteyen Akbaba, şoförün hastaneye gitmesine de engel oldu. İçinde ceset bulunan taksi ile Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen şahıs, kız arkadaşını öldürdüğünü söyleyerek teslim oldu. Emniyet bahçesindeki taksinin içinde cesedi gören ekipler hemen harekete geçti. İlk olarak bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Emniyetin bahçesine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Seyhan Gözer'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Gölcük Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken taksi şoförü ve Ali Akbaba gözaltına alındı.

"Hastaneye gitmeme izin verseydi şuan kadın yaşıyor olacaktı"

İfadesi alınan taksi şoförü Süleyman Yıldım daha sonra serbest bırakıldı. Olay nedeniyle şok yaşadığını söyleyen Yıldım, "Değirmendere Topçular mevkiinde kadın ve adamı aldım. Kadını iş yerine bırakacaktım. Adam kadına "10 dakika konuşalım" dedi. Sonrasında ıssız bir yere gidince kadın bana "bu adam beni öldürecek" dedi. Ben de arabayı durdurdum ve bekledim. Kadın benim durmamı fırsat bilip arabadan inmeye çalıştı. Adam kadını arabanın içine çekerek tokat attı. Ben müdahale ettim, o sırada bir vatandaş daha geldi "ne oluyor?" dedi. O sırada belinden silahı çıkararak kadını başından vurdu. Şok geçirdim, ne yapacağımı bilemedim. Hastaneye götürmek istedim. İkinci defa sıkmak istedi ancak silah tutukluluk yaptı. Tekrardan ya bana, ya da kadına sıkacaktı. Hastaneye gitmek için arabayı çalıştırdım. O esnada bana "emniyete gidelim" dedi. Hastaneye gitmeme izin vermedi. Emniyete gittiğimizde de kadın ölmüştü. Olay sabah 08.00'de oldu. Korkmadım ama şok geçirdim. Sonuçta birisi önümde öldürüldü. İlk vurduğunda yaşıyordu, gözleri açıktı. Hastaneye gitmeme izin verseydi şuan kadın yaşıyor olacaktı. Her şey arabada bir anda meydana geldi" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Kocaeli Gölcük 3. Sayfa Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title