Haberler

Şişli polisinden iş yerlerine geniş kapsamlı denetim: 58 bin 980 lira ceza

Güncelleme:

Şişli polisinden iş yerlerine geniş kapsamlı denetim: 58 bin 980 lira ceza Ekipler ruhsatsız işyerleri ve sigortasız işçi çalıştıran yerleri hakkında tutanak tuttu Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede iş yerlerine yönelik geniş kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.

Şişli polisinden iş yerlerine geniş kapsamlı denetim: 58 bin 980 lira ceza

Ekipler ruhsatsız işyerleri ve sigortasız işçi çalıştıran yerleri hakkında tutanak tuttu

İSTANBUL - Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede iş yerlerine yönelik geniş kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. Polis ekipleri ruhsatsız işletilen ve sigortasız işçi çalıştıran işyerleri hakkında tutanak tuttu. Yapılan denetimlerde 16 işyerine toplamda 58 bin 980 lira ceza uygulandı.

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Eskişehir Mahallesi'nde geniş çaplı bir denetim gerçekleştirdi. Akağalar Caddesi üzerinde gerçekleştirilen denetimlerde, 57 iş yerinde denetlendi. 10 ekiple gerçekleştirilen denetimde 159 şahsa Genel Bilgi Tarama sorgulaması yapıldı. Yapılan kontroller sonrasında 14 işletmenin işyeri ruhsatı olmadan faaliyet gösterdiği ve aynı zamanda 2 işletmenin de vergi levhası olmaksızın faaliyette olduğu tespit edildi.

İşyerlerine yönelik yapılan bu denetimde aynı zamanda 5 yabancı uyruklu şahsın sigortasız, çalışma izni olmadan ve 1 şahsın daha sigortasız çalıştığı tespit edildi. Gerçekleştirilen genel asayiş denetiminin ardından ekipler durum tespit tutanaklarını tuttu ve 16 iş yerine toplamda 58 bin 980 lira ceza uygulandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Hisarcık Şişli 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title