Haberler

Van'da Anne Bebek ve Çocuk Fuarı Açıldı

Güncelleme:

Van'da bu yıl ilk kez düzenlenen Van Anne Bebek ve Çocuk Fuarı, Van Expo Fuar ve Kongre Merkezindeki törenle kapılarını açtı.

Van'da bu yıl ilk kez düzenlenen Van Anne Bebek ve Çocuk Fuarı, Van Expo Fuar ve Kongre Merkezindeki törenle kapılarını açtı.

Atlantik Fuarcılık tarafından açılan fuara katılan eşi Meral Bilmez ile birlikte katılan Vali Mehmet Emin Bilmez, kentte düzenlenen fuarların anlamlı ve değerli olduğunu söyledi.

Ekonomik anlamda Van esnafının Kovid-19'dan dolayı zor günler geçirdiğini aktaran Vali Bilmez, böyle bir dönemde fuarların düzenleniyor olmasının anlamlı ve değerli olduğunu vurguladı.

Kentte hayatın normale dönmesi için herkesin Kovid-19 kurallarına uyması gerektiğini sözlerine ekleyen Vali Bilmez, şunları kaydetti:

"Fuarı düzenleyen Atlantik Fuarcılığa, ev sahibi olarak fuar alanını işleten Asya Fuarcılığa, sponsor olan Van Süer Grubuna, stant açan her bir firmamıza hem şahsım hem Van halkı adına teşekkür ediyorum. Bu fuarın kentimizin ekonomisine fuar açan esnafımıza hayırlı kazançlar getireceğine inanıyorum. Hayatın normale dönebilmesi için pandemi kurallarına uymamız konusunda şimdiye kadar duyarlı davranan Van halkının bundan sonra da maske, mesafe ve hijyen konusunda duyarlılığa devam etmesi gerek. Aşı kısmında biraz sıkıntımız var. Ülke ortalamasının altındayız. Aşı konusunda da hem aşı olmayanların aşı olması hem de 2. ve 3. doz aşısı zamanı gelenlerin de aşılarını yaptırması konusunda herkesin elini taşın altına koymasını, örnek davranış sergilemesini bekliyorum. "

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen Vali Mehmet Emin Bilmez, eşi Meral Bilmez, Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İpekyolu Kaymakamı İhsan Emre Aydın ile davetliler stantları gezdi.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Bebek Van Toplum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title