Haberler

Sergen Yalçın Başakşehir maçında neden yok? Sergen Yalçın neden yok?

Beşiktaş oynanan son lig maçında Sivasspor mücadelesinde saha içinde hareket eden topa vurduğu için kırmızı kart gören Yalçın PFDK dan aldığı ceza nedeniyle Başakşehir maçında olmayacak. Taraftarların bu akşam oynanacak olan Beşiktaş maçında Neden Sergen Yalçın'ın olmadığını merak etmişti. Peki, Sergen Yalçın Başakşehir maçında neden yok? Sergen Yalçın neden yok? Sergen Yalçın Beşiktaş maçında olmayacak mı?

Bu akşam oynanacak Başakşehir- Beşiktaş maçı öncesinde taraftaralar Sergen Yalçın bu akşamki maçta var mı, yok mu? diye aratmakta. Bir maç ceza alan Yalçın'ın Başakşehir maçında olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki, Sergen Yalçın Başakşehir maçında neden yok? Sergen Yalçın neden yok? İşte detaylar haberimizde...

SERGEN YALÇIN BAŞAKŞEHİR MAÇINDA NEDEN YOK?

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın milli ara öncesinde oynadığı Sivasspor mücadelesinin 43. dakikasında kırmızı kart görmüştür. Saha içinde hareket eden topa vurduğu için kırmızı kart gören yalçın PFDK'dan aldığı ceza nedeniyleBaşakşehir mücadelesinde olamayacak.
Saha içinde hareket eden topa vurduğu için kırmızı kart gören yalçın PFDK'dan aldığı ceza nedeniyle tribünde yer almaktadır.

SERGEN YALÇIN NEDEN TRİBÜNDE?

Saha içinde hareket eden topa vurduğu için kırmızı kart gören yalçın PFDK'dan aldığı ceza nedeniyle tribünde yer almaktadır. Bu nedenle Sergen Yalçın'ın yardımcısı Murat Şahin Başakşehir maçında görev almaktadır.

SERGEN YALÇIN'IN CEZASINI PFDK AÇIKLADI!

PFDK yaptığı açıklamada;

"BEŞİKTAŞ A.Ş. teknik sorumlusu ALİ RIZA SERGEN YALÇIN'ın, 02.10.2021 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-DEMİR GRUP SİVASSPOR Süper Lig müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Sergen Yalçın Başakşehir maçında neden yok? Sergen Yalçın neden yok?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sergen Yalçın Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title