Haberler

Masterchef potaya kim gitti?

Güncelleme:

Masterchef Türkiye'de birbirinden farklı lezzetler yapılırken yarışma heyecanı da devam ediyor. Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya rekabet ettiği dokunulmazlık oyunu izleyicileri ekranlara kitledi. Masterchef potaya kim gitti? 19 Ekim Masterchef eleme adayı kim oldu? Masterchef pota adayları kimler? Masterchef potaya kim girdi? İşte detaylar...

Masterchef potaya kim gitti?Masterchef potaya kim girdi? 19 Ekim Masterchef eleme adayı kim oldu? sorularının yanıtı bu akşamın merak edilen soruları arasında yer alıyor. Peki, bu akşam dokunulmazlık kazanan ismin belirlediği eleme adayı kim oldu? Masterchef pota adayları kimler?

MASTERCHEF POTAYA KİM GİTTİ?

19 Ekim tarihinden yapılan yarışmada birbirinden farklı tatlılar yapıldı. Kazanan takım belli olurken oldukça heyecanlı dakikalar yaşandı. Ekstra bir oyun daha yapılarak belirlenen kazanan ise kırmızı takım oldu. Dokunulmazlığı kazanan isim Araz oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

19 Ekim tarihinde dokunulmazlığı kazanan isim Araz oldu ve potaya gitmesini istediği ismin Rabia olduğunu belirtti. Takımın oylarıyla belirlenen diğer isim de belli oluyor.

İşte, yarışmadan önemli notlar...

  • Kadayıflı muhallebi yapımında Burcu ile Safanur karşı karşıya geldi. Kazanan ise Burcu'nun tatlısıyla kırmızı takım kazandı.
  • Kreme brule yapımında Ateş ile Dilara karşı karşıya geldi. Kazanan ise Ateş'in tatlısıyla kırmızı takım oldu.
  • Keşkül yapımında Emre ile Rabia karşı karşıya geldi. Kazanan ise Emre'nin tatlısıyla kırmızı takım oldu.
  • Supangle yapımında Mert ile Aras karşı karşıya geldi. Kazanan ise Aras'ın tatlısıyla mavi takım oldu.
  • Creme caramel yapımında Azize ile Tahsin karşı karşıya geldi. Bu tatlıda kazanan olmadı. İki takımın da tatlıları çok kötü olarak değerlendirildi.
  • Fırın sütlaç yapımında Pelin ile Sergen karşı karşıya geldi. Kazanan ise Sergen'in tatlısıyla mavi takım oldu.
  • Trileçe yapımında Eren ile Hasan karşı karşıya geldi. Kazanan ise Hasan'ın tatlısıyla mavi takım oldu.

Bu nedenle Tahsin ile Azize bir kez daha yarıştı. Bu yarışın sonunda kazanan Azize ile kırmızı takım oldu.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

MasterChef Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title