Haberler

Komandolar 29 Ekim coşkusunu ikiye katladı

Güncelleme:

Aydın'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde komando taburunun gösterisi izleyenleri mest ederken, bayram coşkusu ikiye katlandı.

Aydın'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in ilanının 98. yıldönümü İstasyon Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı. Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Garnizon Komutanı Personel Albay Hakkı Haktan Armağan'ın, tören aracı ile halkı ve törene katılanları selamlaması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti.

Kutlama mesajlarının okunmasının ardından günün anlam ve önemin belirten konuşmayı yapan Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, "Bugün geçmişimizden aldığımız güçle, ezelden ebede emin adımlarla birlik ve beraberlik içerisinde yürürken, dirilişimizin sembolü, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yılını kutlamanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla yad ediyorum" diye konuştu.

Törende çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Aydın Valisi Hüseyin Aksoy tarafından verilirken, Cumhuriyet Bayramı ile ilgili şiirler de öğrenciler tarafından seslendirildi.

"Komandoların gösterisi bayram coşkusunu arttırdı"

Foça Jandarma Komando Gösteri Tatbikat ve Eğitim Destek Tabur Komutanlığının Tüfekli Hareketler Gösterisi izleyenleri mest etti. Yüzleri kamuflajlı şekilde sis bombaları içerisinde tüfekleri ile gösteride bulunan komandolar, hem protokol, hem de töreni izlemeye gelen vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı. Komandoların gösterisi bayram coşkusunu arttırarak ikiye katladı.

Komando taburunun gösterisinin ardından İstasyon Meydanı'ndaki kutlamalar tören geçişi ile sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Komando Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor?
title