Haberler

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 1 haftalık çalışmaları değerlendirdi

Güncelleme:

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 13-20 Ekim 2021 tarihleri arasında belediye olarak gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Mustafa Helvacıoğlu : "Ankara görüşmelerinden müjdelerle döndük"

Geçtiğimiz hafta, kat edilen yollar, yapılan görüşmeler, başlayan ve biten projelerle yine Keşan'a çağ atlatacak işler yaptıklarını belirten Helvacıoğlu, "Edirne Valimiz Sayın Ekrem Canalp'i ziyaret ederek, mücavir alanlarımızdan istihdama, turizmden ticarete çeşitli konularda brifing sunarak desteğini aldık. Ankara görüşmelerinden müjdelerle döndük. 1 milyon hibe desteği aldığımız Erikli Düzensiz Depolama Alanı projemizi teslim ettik. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na yeni projeler sunuldu. İçişleri Bakanlığı'nda, Trafik Eğitimi Projemiz hayata geçirildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda, Keşan'a Devlet Tiyatroları gelmesi için mutabakata vardık. İmar çalışmalarında da boş durmadık. Ciddi altyapı sorunu yaşayan Özgün Yapı'da altyapı ve üst yapı çalışmalarımızın %90'ının tamamladık. Paşayiğit Caddesi'nde kaldırımları, Çetin Emeç Caddesinde yağmur suyu alt yapı çalışmalarını bitirdik. Geçmişimizi geleceğimize taşıyacağımız prestij projemiz Keşan Kent Müzesi Restorasyonuna devam ettik. Danstan tiyatroya, enstrümandan koro eğitimine kadar birçok hizmetin sunulacağı Sanat Merkezi ile tanışmamıza çok az kaldı. Güvenliğiniz için de durmadık. 32 noktada 132 kamera ile Keşan'ın her noktası adım adım takip ederken, Emniyetimizle iş birliğinde 25 noktaya daha güvenlik kamerası kuruyoruz." dedi.

Mustafa Helvacıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "Geçtiğimiz hafta değerli Keşanlılarla irtibatımızı kesmedik. Keşan Küçük Sanayi Sitemizin esnafıyla bir araya geldik, hafta boyunca nikâhlarda, cenazelerde, ziyaretlerde, açılışlarda Keşanlılarla olduk. Yekta Baydar'da İstiklal Marşımızı çocuklarla ve belediye bandomuzla okurken, mahallelerde halkımızın yanında ve Ankara'da atamızın huzurunda olduk. Bu vesileyle geçen hafta yanlarında olduğumuz Kadın Çiftçilerimizin ve Dünya Kız Çocuklarımızın günlerini kutluyor.Edirne 1.Amatör Lig'de mücadele eden ve maçlara başlayan spor kulüplerimizi müsabakalardaki başarısı için tebrik ediyoruz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Helvacıoğlu Ankara Edirne Keşan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title