Haberler

Kemancı Iskandar Widjaja ve piyanist Itamar Golan 25 Ekim'de İstanbul'da konser verecek

Güncelleme:

Keman virtüözü Iskandar Widjaja ile piyano virtüözü Itamar Golan, 25 Ekim'de Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası'nda klasik müzikseverlerle buluşacak.

Keman virtüözü Iskandar Widjaja ile piyano virtüözü Itamar Golan, 25 Ekim'de Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası'nda klasik müzikseverlerle buluşacak.

Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası 2021-2022 sezonunda hayata geçireceği "Virtüözlerin Müziği" konser serisini, 25 Ekim'de başlatacak.

Seri kapsamında ilk olarak Endonezyalı Alman keman virtüözü Iskandar Widjaja ile piyano virtüözü Itamar Golan konser verecek.

Yaklaşık 1 saat sürecek konserde, Bach'ın ünlü eseri "Toccata ve Fugue"ün solo keman düzenlemesi ve Grieg'in sonatı ile Eugene Ysaye, Cesar Cui, George Gershwin, Camille Saint Saens'in eserlerinden seçilen eserler icra edilecek.

Süreyya Operası'nın mayısa kadar düzenleyeceği konserlerden 6'sı, Türkiye'ye hiç gelmemiş Avrupa'nın en aktif ve ünlü klasik müzik sanatçılarını, resital ve oda müziği konserleriyle sahnesinde ağırlayacak.

Kaynak: AA / Güncel

Kadıköy Belediyesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title