Haberler
Güncelleme:

Trafikte tartıştığı kadın sürücüyü döven adamdan pes dedirten savunma: Saçı kısaydı erkek sandım

İstanbul Esenyurt'ta motosiklet sürücüsüyle, araç sürücüsü kadın arasında trafikte tartışma yaşandı. Ardından motosikletinden inerek kadını döven sürücü, hakkında yapılan şikayet üzerine "Saçları kısaydı, erkek sanıp dövdüm" savunması yaptı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Serpil Cengiz:

şiddet hiç bir zaman ve hiç bir koşulda çözüm değildir. Ayrıca, trafikte motosikletli ve bisikletli insanları sıkıştırma ve/veya onlara saygı duymamanın muhakkak bir cezai yaptırımı olmalı. Bisiklet ve Motosikletliyi fark etmeli, öncelik tanımalıyız.

56
26
yanıtYanıtla
Pole star:

Bisiklet yolunu kullanmayıp araç yolunu neredeyse ortalayan bisikletliye mi saygı duyacağım...adam gibi kurallara uymayıp araç araçların arasından geçmeye çalışan, makas atan motosikletliye mi saygı duyacağım...boşversene. Ben araca bindiğimde sürücü indiğimde yayayım herkes birbirine saygı duyacak ki karşıdan saygı bekleyecek o kadar...

yanıt37
yanıt15
Orhan Dik :

Bisiklet yolları yok ne yazıkki ama, bisikletliler yolun ortasına soluna geçmemeli. Motorların çoğu ise adam bile değil. Sağımdan geç eyvallah, ama duran trafikte sola kaymadım diye küfür etmeye başlamalar, yaya ilerlerken 5-6 motor ardarda kaldırımdan geçmeye çalışmalar, üstüne de yaya olarak in aşağı diye kaldırımı ortalayıp in aşağı diyince saçma sapan tripler küfürler... 100 motorlunun 2-3ü normal kalanı komple yalan dolan. Kadın ayrımcılığından daha çok ayrımcılık istiyorlar.

yanıt4
yanıt1
TUGRA TUĞRUL :

Yani yersen

59
21
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Haklı adam ne yapsın pantolonunu indir mi desin

16
15
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title