Haberler

İş Adamı Kemal Taha Akgül yeni projesini açıkladı

Güncelleme:

Ankara'nın tanınan ailelerinden Akgül ailesinin 4. çocuğu Kemal Taha Akgül, uluslararası dijital reklam ajansı projesini hayata geçirdi.

Geçtiğimiz günlerde projesi ile ilgili lansman düzenleyen Kemal Taha Akgül, projenin hayata geçmesi ile birlikte, yurtdışında sadece reklam çalışmaları değil, büyük hizmetleri de sağlamayı hedef edinmiş durumda. Yoğun çalışma ve eğitim mesaisinin arasında kurduğu şirket ile kreatif çözümler sunmayı amaçlıyor. Eğitimine devam ederken, aile şirketlerinde idari ve mali yönetim görevlerine de devam ediyor.

Kemal Taha Akgül, çeşitli projelerde yer alırken, Ankara Genç Müsiad yönetim kurulu üyesi ve Dijital Dönüşüm Komitesi başkanlığını da ayrıca yürütmektedir.

Filmlerde Rol Alıyor

İş dünyasında başarılı olan Kemal Taha Akgül, sanat çalışmaları ile de adından sıkça söz ettiriyor. Genç iş adamı, ayrıca şiir severler için özel olarak kendi seslendirdiği şiirleri de dijital müzik marketlerde yayınlıyor.

Sanat çalışmaları, iş dünyasındaki başarısı, aile şirketlerinde üstlendiği yönetimler ile zamanını yoğun bir şekilde harcayan Akgül, yeni projesi ile dünyada farklılık yaratmayı amaçlıyor.

Hobilerini ve tutkularını sadece Türkiye'de yaşamadığı için, ticarette başarıya ulaşmak ve yenilikçi teknolojiyi yerinde görmek için Dubai, Katar, Kuveyt, Suudi Arabistan, Bosna-Hersek, Sırbistan, Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda ve bir çok farklı ülkede hazırlanan fuarlara katılmış durumda.

Başarılarını Uluslararası Piyasaya Taşıyor

Yeni girişimleri ile dünyaya açılmayı hedefleyen Kemal Taha Akgül, bu alanda çok çeşitli projeleri bir araya getirerek Bir Gençlik Medya ile ulusal projelerde Türkiye'nin başarısını katlamayı hedefliyor. Ayrıca kamu yönetimi eğitimine devam eden Akgül, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler biriminde görev yapıyor.

1993 Ankara doğumlu ve aslen Kahramanmaraşlı olan Kemal Taha Akgül, iş hayatına ve aile yaşantısına Ankara'da devam ediyor. Sanatsal çalışmaların yanında, spor aktivitelerine de merakı olan Akgül, binicilik, yüzme, tenis, voleybol, kayak gibi çeşitli aktiviteleri düzenli olarak yapıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Taha Akgül Türkiye Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title