Haberler

Gelinim Mutfakta sunucusu yok mu?

Güncelleme:

Gelinim Mutfakta programını izleyenler programın tüm detayların merak ederken Demet Akalın'ın programdan ayrılıp ayrılmadığını merak etti. İzleyiciler, Gelinim Mutfakta sunucusu yok mu?

Gelinim Mutfakta Demet Akalın'ı göremeyen izleyenler Gelinim Mutfakta Demet Akalın ayrıldı mı konusunu araştırmaya başladı. Peki, Gelinim Mutfakta sunucusu yok mu? İşte, detaylar…

GELİNİM MUTFAKTA SUNUCUSU YOK MU?

Demet Akalın, "Ben disiplinli kadınım. Ben 5 gün konser üstüne 3 gün 15 saat çalışamam. Çünkü ben 2 gün diye anlaştım. 10 gün önce ayrıldım. Beni bırakın Gülben'i alın Songül Karlı'yı alın dedim." açıklamasında bulundu. Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.

Ayrıca ünlü şarkıcı "Fatih bile geri alabilir. En çok o yakışıyor zaten. Kimseyi de işinden etmedim. Kim çalışmak istiyorsa buyursun çalışsın dedim. Biz haftanın 2 gününe anlaştık, haftanın üç gününe çıkarıldı. Kaç yaşına geldik, hala böyle çirkin çirkin şeyler konuşacak mıyız? Bana kimse disiplinsiz diyemez. Bana Gülben yazdı 3 gün önce, 'Emin misin?' diye. Fatih çok iyi biliyor, orasını burasını kaşımasın." dedi

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Gelinim Mutfakta Demet Akalın Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title