Haberler

DÜNYACA ÜNLÜ MAHER ZAİN ESENLER'DE KONSER VERECEK!

Güncelleme:

Eklenme tarihi 8 Ekim 2021ABONE OL DÜNYACA ÜNLÜ MAHER ZAİN ESENLER'DE KONSER VERECEK!

Eklenme tarihi 8 Ekim 2021

ABONE OL DÜNYACA ÜNLÜ MAHER ZAİN ESENLER'DE KONSER VERECEK! Esenler Belediyesi, "2021-2022 Süleyman Çelebi Kültür Sanat Sezonu" açılışı kapsamında Lübnan asıllı ünlü Müslüman şarkıcı Maher Zain'i Esenler'e getiriyor.

6 ayrı dilde şarkı söylemesiyle tanınan Maher Zain, iki yıl aradan sonra Türkiye'deki ilk konserini Esenler'de verecek.

Dünya çapında tanınan ve Türkiye'de de ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Zain, 10 Ekim günü, saat 17. 00'de, Esenler Dörtyol Meydanı'nda sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşatacak.

MAHER ZAİN KİMDİR? Maher Zain 1981 doğumlu, Lübnan kökenli, İsveçli ünlü Müslüman R&B şarkıcısı, söz yazarı ve müzik yapımcısıdır.

İlk albümü Thank You Allah (Teşekkür Ederim Allah) 2009'da piyasaya sürülmüş ve uluslararası çapta bir başarı elde etmiştir.

2. albümü Forgive Me (Beni Bağışla) 2 Nisan 2012 tarihinde piyasaya sürülmüştür. 2016 yılında çıkardığı One (Tek) isimli albümü kısa sürede popüler olmuş ve büyük ilgi görmüştür. Dünya çapında tanınan başarılı sanatçı, Türkiye'de de farklı şehirlerde konserler vermiştir.

ESENLER'DE SAĞLIK HİZMETLERİ ÜST SEVİYEDE Esenler'de, Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılan bilgilendirmelerin yanı sıra Dörtyol Meydanı ve pazar yerleri giriş-çıkışlarında vatandaşlara bugüne kadar yaklaşık...

Otoyol Kenarları Renkleniyor Esenler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nin ortaklaşa hazırladığı otoban kenarları peyzaj ve çimlendirme...

Sünnet Kayıtları Devam Ediyor Esenler Belediyesi'nce düzenlenecek Sünnet Şöleni kapsamında başlayan sünnet kayıtları devam ediyor. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler, 31 Mayıs...

Kadıoğlu'ndan İstanbul Depremi Açıklaması Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, "İstanbul'da bütün olarak 174 kilometre kırılmayı bekleyen bir fay hattı var. Bu fay hattı...

Kaynak: Habermetre / Toplum

Esenler Lübnan Toplum Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title