Haberler

Dolar rekor kırdı mı? 14 Ekim Son dakika! Dolar ne kadar oldu? Merkez Bankası atamaları sonrası dolar kaç TL?

Güncelleme:

Dolar kurunda yaşanan hareketlilik vatandaşların ilgi odağı olurken doların son durumu merak edildi. Peki 14 Ekim Son dakika! Dolar ne kadar oldu? Merkez Bankası atamaları sonrası dolar kaç TL? Gündemin merak edilen konuları arasında dolar, euro ve altın kurları geliyor. Vatandaşlar 1 dolar bugün kaç tl olacak? 1 Euro bugün kaç lira? 1 gram altın bugün kaç lira? merak ediyor. Peki, 1 Dolar ne kadar olur? 1 Euro ne kadar olacak? 1 Gram altın kaç tl olacak? Dolar ve altın artacak mı azalacak mı?

14 Ekim Son dakika! Dolar ne kadar oldu? Merkez Bankası atamaları sonrası dolar kaç TL? sorularına yanıt aranıyor. Dolar kur, son dönemde ekonomi gündeminin ana konularından biri haline geldi ve gündemini de korumaya devam ediyor. Peki, Dolar, Euro ve Gram Altın ne kadar? 14 Ekim bugün dolar kaç TL? Bugün gram altın kaç TL? 1 gram altının fiyatı kaç lira oldu? 1 Euro kaç tl? 1 Sterlin kaç tl oldu? 1 Pound ne kadar? İşte detaylar... Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi, Haberler.com ile haberler devam ediyor.

DOLAR REKOR KIRDI MI?

Merkez Bankası'nda iki başkan yardımcısının ve bir Para Politikaları Kurulu üyesinin görevden alınması sonrası dolar 9.16 seviyesine yükseldi.

Yeni haftayla birlikte yükselişini hızlandıran doların 9 liranın üzerine çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesini görmesinin ardından Çankaya Köşkü'nde akşam saatlerinde sürpriz bir görüşme gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun görüşmesinin ardından Merkez Bankası Başkan yardımcıları Prof. Dr. Semih Tümen ve Dr. Uğur Namık Küçük ile Para Politikası Kurulu üyesi Prof. Dr. Abdullah Yavaş görevden alındı. Başkan Yardımcılığı'na Taha Çakmak, Para Politikası Kurulu üyeliğine ise Prof. Dr. Yusuf Tuna atandı.

KARARIN AÇIKLANMASININ ARDINDAN DOLARDA SERT YÜKSELİŞ

Haber in resmi gazetede yayınlanmasının ardından dolar sert bir şekilde yükselişe geçti. Görüşmenin öncesinde 9.10 seviyelerinde seyreden dolar, kararın yayınlanmasının ardından TL karşısında saat 00.28 itibariyle 9.16'yı gördü.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title