Haberler

Dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 21 Ekim 2021 Dokunulmazlık Oyununu hangi takım kazandı?

Güncelleme:

Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef Türkiye'nin 96. Bölümünde takım oyununu ve dokunulmazlığı hangi takımın kazandığı araştırılmaya başlandı. Peki, Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef Türkiye takım oyununu kim kazandı? MasterChef Türkiye dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef Türkiye'nin 21 Ekim'de yayınlanan 96. Bölümünde takım oyunu büyük çekişmeye sahne oldu. Şefler yarışmacılardan "Obruk Peynir" konsepti adı altında birçok bölge ve yöreye ait farklı mantı çeşitleri isterken, şeflerin yaptığı oylama sonrası takım oyununu ve dokunulmazlığı hangi takımın kazandığı vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar konu ile ilgili internette en çok "Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef Türkiye takım oyununu kim kazandı? MasterChef Türkiye dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Mantı oyununu hangi takım kazandı? Takım oyununu hangi takım kazandı? Masterhef dün akşam kim kazandı? Masterchef mantı oyununu kim kazandı? " soruların cevabını araştırdı. MasterChef Türkiye'nin 21 Ekim'de yayınlanan 96. Bölümündeki takım oyunu ve dokunulmazlığı kazanan takıma dair detaylar ve daha fazlası haberimizde. İşte detaylar haberimizde...

MASTERCHEF TÜRKİYE DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Masterchef'te Türkiye dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandığı henüz belli değil.

Eleme potasına giden isimler;

1. aday Rabia

2. aday Dilara

3. aday Hasan

4. aday Sergen

5. aday Pelin

6. aday Emre

MASTERCHEF SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Masterchef 94. Bölüm Tarifleri

Somer Şef, Danilo Şef ve Mehmet Şef'in jüriliğini üstlendiği Masterchef'te, kırmızı ve mavi takım dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. Dokunulmazlık oyunu için 'Masterchef sütlü tatlılar' konsepti belirlendi. Yarışmacılardan, kadayıflı muhallebi, krem brüle, keşkül, krem karamel, sütlaç, supangle ve trileçe hazırlamaları istendi. Hazırlanan tatlılar şeflerin beğenisine sunuldu.

Kadayıflı muhallebiyi, kırmızı takım kazandı.

Krem brüleyi, kırmızı takım kazandı.

Keşkülü, kırmızı takım kazandı.

Krem karameli, kırmızı takım kazandı.

Sütlacı, mavi takım kazandı.

Supangleyi, mavi takım kazandı.

Trileçeyi, mavi takım kazandı.

Böylece 4-3 üstünlükle ilk oyunu kırmızı takım kazandı.

Bireysel Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Mavi takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi. Yarışmacılardan, Mehmet Şef'in imza yemeği olan 'yıldız' hazırlamaları istendi. Yarışmacılar, verilen süre sonunda hazırladıkları yemekleri şeflerin beğenisine sundu. Şeflerin verdiği karara göre, bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Araz oldu. Araz, 1. eleme adayı olarak Rabia'yı seçti. Mavi takım, kendi aralarında yaptıkları oylamanın ardından 2. eleme adayı olarak Dilara'yı seçti.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

MasterChef Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title