Haberler

Cumhuriyet Bayramı 98. Yıldönümü Kutlama Programı

Güncelleme:

Cumhuriyet Bayramı 98. Yıldönümü Kutlama Programı- Cumhuriyet Bayramı 28 Ekim 2021 Perşembe günü saat 13. 00'te başlar, 29 Ekim 2021 Cuma günü saat 24. 00'e kadar devam eder. - Bayramın başladığı gün olan 28 Ekim 2021 Perşembe günü öğleden itibaren resmi ve özel kuruluşlar bayrak ve dövizlerle donatılacak, ilçenin giriş ve çıkışı Belediye Başkanlığı ile İskenderun TEDAŞ İşletme Müdürlüğünce ışıklarla donatılacaktır. Ayrıca, ilçe merkezindeki evler ve işyerleri bayraklarla donatılacaktır. - Bayram Töreni, Fatih Mahallesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet İlkokulu bahçesinde yapılacaktır. Tören günü yağış olması halinde, bu programda belirtilen gösteriler bölümü ilk tatil gününde yapılmak üzere ertelenecek olup, günün anlam ve önemi ile ilgili bölümler ise aynı gün Kapalı Spor Salonunda icra edilecektir. ÇELENK SUNMA PROGRAMI : -Çelenkler 28 Ekim 2021 Perşembe günü en geç 12. 45'te Anıt alanında hazır bulundurulacaktır. Çelenkler saat 13. 00'te sunulacaktır. Çelenk Sunma Programı; Bakanlar Kurulunun 16. 04. 2012 tarih ve 2012/3073 "Ulusal ve Resmi Bayramlar ile Mahalli Kurtuluş Günleri, Atatürk Günleri ve Tarihi Günlerde Yapılacak Tören ve Kutlamalar Yönetmeliği" gereğince uygulanacak olup, "Toplanma yerinde, günün anlam ve önemine uygun bir görünüm ve giysi ile törene iştirak edilmesine özen gösterilecektir. Çelenklerin sunulması, Belediye Başkanlığı çelengi'nin Anıta sunulması, Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile birlikte Şanlı Bayrağımızın göndere çekilmesi, Kapanış. BAYRAM TÖRENİ PROGRAMI : 1. 29 Ekim 2021 Cuma günü saat 09: 00-09: 30 arasında Makamda Sayın Kaymakamımız tarafından tebrikler kabul edilecektir. 2. Saat 10. 15'te Kaymakam ve Belediye Başkanı tarafından öğrencilerin ve halkın bayramı kutlanacaktır. Bir dakikalık saygı duruşunu müteakip İstiklal Marşımızın söylenmesi, Kaymakam Sayın Hayrettin BASKIN'ın günün anlam ve önemini belirten konuşması, Kutlama Programı Belen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilecektir. Belen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden 2 öğrencinin şiirlerini okuması, İlçemiz Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulu öğrencilerinin gösterilerini sergilemesi, Belen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerince Oratoryo gösterisi, Belen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin müzik dinletisi, Belen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin gösterilerini sergilemesi, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde okullarımızda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi, Belen Anadolu Lisesi Bando Takımı eşliğinde Bayrak ve Flamaların geçişini müteakip, okulların resmi geçitleri ile tören sona erecektir.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Cumhuriyet 29 Ekim Belen Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title