Haberler

Camdaki Kız ne zaman? Camdaki Kız ne zaman başlayacak? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman, hangi gün?

Güncelleme:

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan Camdaki Kız yeni sezon ne zaman sorusu gündemde. Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan dizi, Camdaki Kız yeni sezon yayın tarihi nedir? Camdaki Kız ne zaman başlayacak? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman, hangi gün?

Her karakteriyle ayrı bir psikolojik problemi ele alan Camdaki Kız dizisi yeni sezona başlamaya hazırlanıyor. Dizinin sevenleri Camdaki Kız yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu, ne zaman ve hangi gün başlayacak diye merak ediyor. Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan Camdaki Kız yeni sezon ne zaman sorusu gündemde. Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan dizi, Camdaki Kız yeni sezon yayın tarihi nedir? Camdaki Kız ne zaman başlayacak? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman, hangi gün? İşte detaylar haberimizde...

CAMDAKİ KIZ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kanal D'nin yeni dizilerinden "Camdaki Kız"ın yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan dizinin yeni bölümü 6 Ekim Perşembe (Yarın) akşamı ekrana gelecek.

CAMDAKİ KIZ SEZON FİNALİNDE NE OLDU?

Nalan hayalini kurduğu aşka kavuşur ve Sedat'la evlenir. Ancak annesinin despot yetiştirme tarzı sebebiyle uyanan korkuları bu rüyayı bir kabusa dönüştürür. Bu sırada Feride, Cana'dan Koroğlu ailesinin sırlarını öğrenir ve Sedat'la ilgili gerçek karşısında şok olur. Nalan düğün gecesinde korkuyla annesine koşar ancak Feride onu geri çevirir. Bu sırada olayların gidişatını değiştirecek olan Hayri çıkagelir.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Camdaki Kızı dizi 13. Bölümde, Nalan; Sedat'a beklenmedik bir sürpriz yapar.

30 Eylül Perşembe günü yayınlanan Camdaki Kızı yeni bölümde neler oldu? Camdaki Kız son bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Camdaki Kız 13. Bölümüyle yeni bölümüyle ekrana geldi. Camdaki Kızı yeni sezon bölümleri merakla beklendi. Camdaki Kız Hayri kim? Camdaki Kız 13. Bölüm full izle! Camdaki Kız son bölümde Kalp krizi geçiren Rafet'in hayatını kurtaran Hayri'ye minnet duyan Rafet, ona şoförü olarak iş verir. Rafet, eve döndüğünde ise tüm aileyi şaşırtan ve taşları yerinden oynatacak kararını açıklar. Camdaki kız full bölümleriyle Kanal D'de!

Camdaki Kız, yeni bölümleriyle her Perşembe Kanal D'de...

CAMDAKİ KIZ KONUSU NEDİR?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye'nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu'yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI

Burcu Biricik - Nalan Yılmaz

Feyyaz Şerifoğlu - Sedat Koroğlu

Hande Ataizi - Cana Yılmaz

Tamer Levent - Rıfat Koroğlu Haberler.com sizler için en doğru bilgileri araştırıyor. Doğru kaynak için doğru yerdesiniz.

Nur Sürer - Feride İpekoğlu

Devrim Yakut - Gülcihan Koroğlu Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi, Haberler.com ile haberler devam ediyor.

Selma Ergeç - Selen Koroğlu

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Camdaki Kız Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title