Haberler

BAU Konservatuvar Yarı Zamanlı Eğitim Programları Hakkında Duyuru | BAU | Bahçeşehir Üniversitesi

Güncelleme:

BAU | Bahçeşehir Üniversitesi EN SAP Giriş BAU Hakkında Üniversite Hakkında Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanının Mesajı Rektörün Mesajı Tarihçe Sayılarla Bahçeşehir Vizyon ve Misyon BAU'da Spor Bilgi Edinme Mevzuat Klinik Araştırma Etik Kurulu BAU Bilimsel Araştırma ve Yayın...

BAU | Bahçeşehir Üniversitesi EN SAP Giriş BAU Hakkında Üniversite Hakkında Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanının Mesajı Rektörün Mesajı Tarihçe Sayılarla Bahçeşehir Vizyon ve Misyon BAU'da Spor Bilgi Edinme Mevzuat Klinik Araştırma Etik Kurulu BAU Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği Kurulu Kurum İç Değerlendirme Raporu Kalite Komisyonu Kararları Kurumsal Geri Bildirim Raporu İlkeler ve Politikalar Yönetim Mütevelli Heyeti Akademik Yönetim Yönetim Kurulu Senato Rektörlük Genel Sekreterlik BAU Global Eğitim Ağı (Foto Galeri) Beşiktaş Güney Kampüsü Beşiktaş Kuzey Kampüsü Galata Kampüsü Göztepe Kampüsü Future Kampüs Çatalca Kampüsü BAU Global Washington DC BAU Global Berlin BAU Global Batum BAU Global Kıbrıs Mentora Toronto Mentora College Medya Fotoğraf Galerisi Video Galeri Basın Odası Akademik Okullar Yabancı Diller Yüksekokulu Meslek Yüksekokulu Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Fakülte ve Bölümler Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Hukuk Fakültesi İletişim Fakültesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Konservatuvar Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Tıp Fakültesi Yüksek Lisans & Doktora Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Eğitim Bilimleri Lisansüstü Programları Ekonomi ve Finans Lisansüstü Programları Girişimcilik ve Pazarlama Lisansüstü Programları Hukuk Lisansüstü Programları İletişim Lisansüstü Programları İşletme Lisansüstü Programları Mühendislik Lisansüstü Programları Sağlık Lisansüstü Programları Sanat ve Tasarım Lisansüstü Programları Sosyal Bilimler Lisansüstü Programları Uluslararası Siyaset Lisansüstü Programları Yönetim Lisansüstü Programları Araştırma Merkezleri Araştırma ve Uygulama Merkezleri Uluslararası Akademik İlişkiler Araştırma Aday Öğrenci International Offices International Organization International Organization International Students International Students Erasmus & Exchange Students Erasmus & Exchange Students Öğrenci Haberler BAU Türkiye BAU Dünya Kurumsal Haberler BAU Konservatuvar Yarı Zamanlı Eğitim Programları Hakkında Duyuru BAU KONSERVATUVAR ÇOCUK VE YETİŞKİNLER İÇİN YARI ZAMANLI EĞİTİM PROGRAMLARI

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Konservatuvar, bu sene açılan Galata'daki tarihi Pera Kampüsü'nü, Kasım 2021'de sanata ilgi duyan çocuk ve yetişkinlere açıyor.

Yetişkinler için ikişer yıllık Müzikal Tiyatro, Oyunculuk, Yaratıcı Yazarlık ve Ses Eğitimi programları, çocuk konservatuvarı bölümündeyse Yaylı Çalgılar, Gitar ve Piyano bölümlerinden oluşan Yarı Zamanlı Konservatuvar, 2021-2022 akademik yılıyla beraber eğitim dünyasına merhaba diyor.

İstanbul'un kalbi Galata'daki tarihi yerleşkesinde eğitim veren Konservatuvar'ın hem sahne hem akademi dünyasında tanınan hocaları ve kampüsün tüm imkanları, sanat kariyeri yapmak için bir şans daha arayan öğrenci adaylarının hizmetine sunuluyor.

Bu amaçla, tıpkı bir Konservatuvar öğrenimi görür gibi 56 hafta boyunca müzikal sahne, şan, korrepetisyon, enstrüman, solfej, dramaturji, metin yazarlığı, dans, seslendirme, kamera oyunculuğu, doğaçlama gibi derslerden oluşan müfredat, öğrencilerin seçimine sunuluyor.

Sahne dünyasının ve akademinin tanınan hocaları, bu programlara özel dersler verirken özel sektör işbirlikleriyle öğrencilere geniş kariyer imkanları sunulacak.

Yerleşkede bulunan ve tüm İstanbullu sanatseverlerin hizmetine sunulan Sahne Pera'daki yerli ve yabancı prodüksiyonlardan, ses teknoloji odaları, blackbox, dans stüdyosu, etüt odaları, özel topluluk ve koro çalışma sınıfları, araştırma merkezi ve kütüphaneye kadar, BAU Konservatuvar'ın hareketli sosyal yaşamı, yarı zamanlı öğrencilerin de hizmetinde olacak.

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Ayrıntılı bilgi için: info@cons. bau. edu. tr / 02123815831

BAU Konservatuvar Pera Yerleşkesi: Emekyemez Mah. Şişhane Sok. No: 17, Beyoğlu

BAU HAKKINDA İDARİ BİRİMLER BAU E-POSTA AKADEMİK TAKVİM İLETİŞİM & ULAŞIM BURSLAR VE ÜCRETLER

© 2020 Bahçeşehir Üniversitesi - Tüm Hakları Saklıdır.

Program and Design by CETEKNO

Kaynak: Habermetre / Toplum

Bahçeşehir Üniversitesi Etik Kurulu Bahçeşehir Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title