Haberler

Başkan Oran Muhtarlarla buluştu

Güncelleme:

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran Muhtarlar Günü dolayısıyla Çeşme'deki muhtarlarla bir araya geldi.

Birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasında Oran, "Vatandaşla belediyeyi buluşturan organ sizlersiniz. Sizler bu kentin nabzını tutan, dinamiklerini en iyi bilen kişilersiniz. Çeşme için el ele, kol kola, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Sakarya Mahalle Muhtarı Fatma Alan Avşaroğlu yaptı.

Avşaroğlu yaptığı konuşmada, "Muhtarlık müessesesi kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil etmektedir. Devletimizin her noktasındaki kurumsal temsilcileridir. Vatandaş ile devlet arasında köprü vazifesi gören muhtarlarımız, kısıtlı imkanlarla büyük işlere imza atmaktadır" diye konuştu.

"El ele, kol kola, omuz omuza çalışacağız"

Törenin ardından muhtarlarla Tekke Plaj ve Restoranı'nda öğle yemeğinde bir araya gelen Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, "Vatandaşla belediyeyi buluşturan organ sizlersiniz. Sizler bu kentin nabzını tutan, dinamiklerini en iyi bilen kişilersiniz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Çeşme ailem için el ele, kol kola, omuz omuza çalışacağız. Tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cumhuriyet Meydanı Muhtarlar Günü Çeşme Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title