Haberler

Başkan Beyazgül, "Gelecekten Ümitliyiz"

Güncelleme:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen "Gözümüz Yükseklerde, Teknolojik Mucitler İçimizde" sloganıyla hazırlanan teknoloji şenliği başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen "Gözümüz Yükseklerde, Teknolojik Mucitler İçimizde" sloganıyla hazırlanan teknoloji şenliği başladı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Gençlerin yaptıkları teknolojik çalışmalardan dolayı ümitli olduklarını söyledi.

Şanlıurfa'da bilim kültürünün oluşması, gençlerin bilime olan ilgisini artırmak ve gelecek nesillere aktarılması için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle Teknoloji Şenliği düzenledi.

Piazza AVM'de düzenlenen "Gözümüz Yükseklerde, Teknolojik Mucitler İçimizde" teknoloji şenliğine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, öğretmenler, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve katılımcılar tarafından açılışı gerçekleştirilen Teknoloji şenliğinde öğrenciler, hazırladıkları proje tasarımlarını ziyaretçilerle paylaştı. Erik dalı oynayan robotlardan halay çeken robotlara, iklimlendirme sistemi ile yapılan seralardan birçok teknolojik eser bu şenlikte görücüye çıktı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Teknoloji şenliğinde Başkan Beyazgül, genç mucitlerin yaptığı teknolojik eserleri yakından inceleyerek öğrencilerden bilgi aldı. Canı performansların sergilendiği etkinlikte öğrencilerin hazırladığı eserler büyük alkış aldı.

Gençlerden ve çocuklardan ümitli olduklarını ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "Gençlerimizin, çocuklarımızın yaptıklarını gördükten sonra bizim ümidimiz olduklarını gördüm ve birçok çocuğumuza örnek olacaklarını düşündüm. Bu çalışmaları destekleyen bütün kurumlar ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. Gelecek için ümitsiniz" diye konuştu.

Genç zihinlerin teknolojik icatlarını görmek için hazırlanan şenlikte Şanlıurfalı mucitler 16-17 Ekim tarihlerinde 11. 00 ile 20. 00 saatleri arasında Piazza AVM'de hünerlerini sergileyecek.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Zeynel Abidin Beyazgül milli eğitim bakanlığı Şanlıurfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title