Haberler

BAŞAKŞEHİR'DE GECEKONDUDA ÇIKAN YANGINA UYKUDA YAKALANAN KİŞİ, DIŞARI ÇIKMAYI BAŞARDI

Güncelleme:

BAŞAKŞEHİR'de gecekonduda çıkan yangın, bitişikteki yan binaya da sıçradı.

BAŞAKŞEHİR'de gecekonduda çıkan yangın, bitişikteki yan binaya da sıçradı. Yangına uykuda yakalanan Suriye uyruklu bir kişide uyanarak, kendi imkanlarıyla gecekondudan çıktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, gecekondu ise kullanılamaz hale geldi.

Şahintepe Mahallesi, Nadir Sokak'ta bulunan bir gecekonduda saat 11.00 sıralarında yangın çıktı. İddiaya göre, Suriye uyruklu kişilerin yaşadığı gecekonduda, sobadan sıçrayan alevler kısa sürede büyüdü. Yangın çıktığı sırada hasta olduğu için bugün işe gitmeyen ve evde uyuyan Suriye uyruklu Nouri Elahmil de uyanarak alevleri gördü, kendini dışarıya attı. Çevredeki vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Yangın kısa sürede büyüyerek yan binaya da sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yangın nedeniyle çevredeki bazı binaların camları kırılırken, gecekondu ise kullanılamaz hale geldi.

ANNEM VE BABAM ÇOK KORKMUŞ

Yangının çıktığı çevrede bulunan Tekin Erdemli, Geldiğimde her yer yanmış. Annem ve babam çok korkmuş, perişan olmuşlar. Camlarımız hep kırılmış. Çatımızın olukları yanmış dedi.

SOBAYI YAKIP UYUMUŞ

Gecekonduda yaşayan Suriye uyruklu kişilerin iş arkadaşı Adem Yetişen, İçeride, Suriyeli 5 işçi arkadaş kalıyordu. 4 tanesi işe gitti. 1'i hastaydı, bugün işe gitmedi. Sobayı yakıp uyumuş. Uyandığında içeride duman varmış. Bacadan da alev çıkıyormuş. Ateşi görünce hemen kaçmış. Sonra bizi aradılar, geldik. İtfaiye de geldi, söndürdü dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İtfaiye Suriye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title