Haberler

ALANYA'DA DEMET AKALIN'A PORTRESİNİN İŞLENDİĞİ SU KABAĞI HEDİYE EDİLDİ

Güncelleme:

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen Demet Akalın konseri büyük ilgi gördü.

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen Demet Akalın konseri büyük ilgi gördü. Konserde Demet Akalın'a portresinin işlendiği su kabağı hediye edildi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 98'inci kuruluş yıldönümü Alanya'da coşkuyla da kutlandı. Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyi iş birliğinde düzenlenen fener alayı ve kortej yürüyüşüne katılan binlerce kişi elinde bayrakla Cumhuriyet coşkusu yaşadı. Yürüyüş, Atatürk Anıtı önünde yakılan sembolik meşaleyle başladı. Atatürk Caddesi'nden İskele Caddesi'ne oradan da Belediye Sarayı devam eden yürüyüşte esnaf ve vatandaşlar marş ve tezahüratla Cumhuriyet coşkusuna ortak oldu.

Etkinliğe katılanlara seslenen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Atatürk'ün, Cumhuriyet'i emanet ettiği gençler için birçok çalışma yaptıklarını anlattı. Başkan Yücel, " Mustafa Kemal Atatürk'ün, Cumhuriyet'i kurar kurmaz, Anadolu'nun her köşesinde yaktığı eğitim meşalesini, Alanya'da daha yükseklere taşıyoruz. Atamızın muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefine, emin adımlarla ilerleyebilmek adına eğitime gereken önemi göstermeye devam edeceğiz" dedi.

Alanya Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel olarak düzenlenen Demet Akalın konserine binlerce kişi katıldı. Konser alanını dolduran, sahilde ve teknelerde konseri dinlemek için yerlerini alan yaklaşık 20 bin kişi, Demet Akalın'ın sahne performansıyla Cumhuriyet'in 98. yaşını coşkuyla kutladı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Demet Akalın'a çiçek ile yüzünün işlendiği su kabağı portresi verdi. Başkan Yücel, Demet Akalın'a Alanya Koza Ürünleri Kadın Girişimi Kooperatifi tarafından üretilen ipek kozası ve doğada kendiliğinden yetişen sedef çiçekleri kullanılarak tasarlanan dekoratif duvar panosu ve ipek kozası çiçeğinden tasarlanmış taç hediye etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Demet Akalın Cumhuriyet Alanya Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title