Haberler

Adana'da "Çamaşır Kafe" hizmeti

Güncelleme:

Seyhan Belediyesi, biri Çamaşır Kafe olmak üzere üç çamaşırhanede üniversite öğrencilerine ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara çamaşır yıkama hizmetini ücretsiz olarak sunuyor.

Seyhan Belediyesi, biri Çamaşır Kafe olmak üzere üç çamaşırhanede üniversite öğrencilerine ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara çamaşır yıkama hizmetini ücretsiz olarak sunuyor.

Önceki yıllarda Bakımyurdu Caddesi ile İbo Osman Caddesi üzerindeki çamaşırhanelerle ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz yıkama ve kurutma hizmeti veren Seyhan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Fevzipaşa Mahallesi muhtarlığı yanında üçüncü çamaşırhaneyi halkın hizmetine sundu.

Üniversiteye yakınlığı dolayısıyla öğrenci nüfusunun yoğun olduğu İbo Osman Caddesi üzerindeki çamaşırhane ise Başkan Akif Kemal Akay'ın talimatıyla Çamaşır Kafe'ye dönüştürüldü.

08.30-17.30 saatleri arasında hizmet veren Çamaşır Kafe'de ücretsiz yıkama, kurutma ve ütüleme hizmetiyle öğrencilerin önemli oranda tasarruf etmesi sağlanıyor. Çamaşır Kafe'de gençlerin çamaşırları yıkanırken zamanı da tasarruflu kullanmalarını sağlayacak hizmetler de sunuluyor. Ücretsiz wifi hizmetiyle akıllı telefonlarından ya da kişisel dizüstü bilgisayarlarından internete bağlanabilen gençler, burada ikram edilen çaylarını yudumlarken mini kütüphanede yer alan kitaplarını okuyup, derslerine çalışabiliyor.

"Gençlere yapılan yatırım geleceği yapılan yatırımdır"

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, gençlerin büyük bir bölümünün eğitim-öğretim yaşamını güç şartlarda sürdürdüğünü ifade ederek, gençlere verilecek desteklerin büyük önem taşıdığını söyledi. Seyhan'da ikamet edip üniversiteye yerleşen öğrencilere 500 TL'lik eğitim desteğinde bulunduklarını anımsatan Başkan Akay, "Gençler bizim geleceğimiz. Gençlere yapılan yatırımın geleceğimize yapıldığına olan inancımızla hem ihtiyaç sahibi yurttaşlarımız hem de Adana dışından üniversite okumak için gelen gençlerimize destek olabilmek için Çamaşır Kafe'mizi hizmete açtık. Burada ücretsiz olarak sunduğumuz yıkama, kurutma, ütüleme, wifi, kütüphane hizmeti ve çay ikramıyla hem gençlerimizin bütçelerine tasarrufla katkıda bulunmak hem de zamanı daha iyi kullanmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Seyhan Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanında, onların destekçisiyiz. Gençlerimizi Çamaşır Kafe'ye bekliyoruz" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyhan Belediyesi Seyhan Adana Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title