Haberler

2021 Yılı GYUD Sınavı Durumu Uygun Olan/Yazılı Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Adaylara Ait Listeler

Güncelleme:

İlgili adaylara önemle duyurulur; 2021 yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınavına katılmaya hak kazanan adayların, 20-27 Ekim 2021 tarihleri arasında sınav ücretini yatırdıktan sonra https://www. meb. gov. tr internet adresinden sınav e-başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

14 Kasım 2021 Pazar günü saat 10: 00'da Ankara'da gerçekleştirilecek olan ve 2021 yılı görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavına katılacak adayların, fotoğraflı sınav giriş belgesini ve üzerinde T. C. kimlik numarası yer alan geçerli kimlik belgelerinden birisini (Nüfus cüzdanı/T. C. kimlik kartı, sürücü belgesi, geçerlik süresi devam eden pasaport) yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Fotoğraflı sınav giriş belgesi ve geçerli kimlik belgesi yanında olmayan adaylar sınava alınmayacaktır.

Adaylar fotoğraflı sınav giriş belgesini 08/11/2021 tarihinde https://www. meb. gov. tr internet adresinden temin edebileceklerdir.

Ayrıca, herhangi bir aksaklık yaşanmaması için adayların sınav giriş yerlerini 13/11/2021 tarihinde https://www. meb. gov. tr adresinden son bir kez kontrol etmeleri yerinde olacaktır.

Sınav giriş yerlerinde değişiklik olması halinde, ilgili adayların MEB İletişim Merkezi "MEBİM 147" ve 0 (312) 413 32 47 - 48 telefon numaraları aracılığıyla MEB ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

2021 yılı GYUD Yazılı Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Bakanlık Merkez Teşkilatı Personeline Ait Unvan Bazlı Listeler ekte yer almaktadır. NEVŞEHİR MERKEZ Görevde Yükselme Dosya Boyutu Kaynak Nüfus Müdürü 425 KB İndir Şef 429 KB İndir Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni 421 KB İndir İçişleri Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı ile İlgili MEB Sınav Uygulama Duyurusu

Kaynak: Habermetre / Toplum

İçişleri Bakanlığı Bilgisayar Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title