Haberler

Haber Medya Grup, Aks Tv'yi Bünyesine Kattı

Haber Gazetesi, Haber Radyo ve Haber Hayat Dergisi ile büyüyen Haber Medya Grup, gerçekleştirilen devir teslim töreniyle AKS TV’yi de bünyesine kattı.

Haber Gazetesi, Haber Radyo ve Haber Hayat Dergisi ile büyüyen Haber Medya Grup, gerçekleştirilen devir teslim töreniyle AKS TV'yi de bünyesine kattı.

Bir restoranda gerçekleştirilen törende, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, AKS TV'yi Şahin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şahin'den devraldı.

Ölmez, törende yaptığı konuşmada, Borsan Grup'un 29 yıl önce elektrik tesisatı malzemeleri ile başladığı faaliyetlerinde başarılı çalışmalara imza attığını ve bugün 9 şirket ile 6 farklı alanda hizmet verdiğini söyledi.

AKS TV'nin de katılmasıyla şirket sayılarının 10'a çıktığını ifade eden Ölmez, "Medya sektörüne 2005 yılında Haber Gazetesi ile giriş yaptık. Devamında geçtiğimiz yıl Haber Radyo ve ardından Haber Hayat Dergisi'yle birlikte oluşturduğumuz zinciri bir televizyon kanalı ile taçlandırmak istiyorduk. Bu süreçte Abdullah Şahin'in AKS TV'yi satma düşüncesi olduğunu öğrendiğimizde bunun iyi bir fırsat olduğunu düşündük" dedi.

Şahin ise AKS TV'nin başarısı için yıllarca zor şartlarda mücadele ettiklerini vurguladı.

Bugüne kadar AKS TV'yi belli bir çizgiye taşıdıklarına inandıklarını anlatan Şahin, şunları kaydetti:

"Yeni doğmuş bir çocuktu, üç yıllık süreçte 15 milyon kişinin kumandasında yer alan, 5 milyon günlük izlenme oranlarına ulaşan bir kanal ortaya çıkardık. Zorluklar çektik ancak iyi dostlar da edindik. Sektörde daha büyük başarılara imza atacağına inandığım Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez'e AKS TV'yi devrettik. Kanalı getirdiğimiz çizgiden dünya ölçeğinde daha yükseğe ulaştıracaklarından şüphem yok. Daha iddialı, daha kararlı olduklarını biliyorum. Şehrimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

Ölmez ve Şahin daha sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title