Haberler

"Hababam Sınıfı: Yaz Oyunları"nın ilk tanıtımı yayınlandı! Mehmet Ali Erbil sürprizi sevindirdi

Güncelleme:

Rıfat Ilgaz'ın aynı adlı eserinden sinemaya uyarlanan "Hababam Sınıfı"nın yeni filminin ilk tanıtımı yayınlandı. Filmde rol alan ve bir süredir sağlık sorunlarıyla zor günler geçiren şovmen Mehmet Ali Erbil'in tanıtımda olması izleyenleri mutlu etti.

Rıfat Ilgaz'ın aynı adlı eserinden sinemaya uyarlanan "Hababam Sınıfı"nın yeni filminin ilk tanıtımı yayınlandı.
"Hababam Sınıfı Yaz Oyunları", geçen yıl "Hababam Sınıfı Yeniden" ismiyle serinin ilk filmini sinemaseverlerle buluşturan Hann'ın yapımcılığında Kıbrıs'ta çekildi.

ÇEKİMLER BEŞ HAFTADA TAMAMLANDI

Senaryosu 13 Punto tarafından kaleme alınan, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta'nın üstlendiği filmin çekimleri 5 haftada tamamlandı.

'Hababam Sınıfı : Yaz Oyunları'nın ilk tanıtımı yayınlandı! Mehmet Ali Erbil sürprizi sevindirdi

KADROSUNDA GÜÇLÜ İSİMLER VAR

"Hababam Sınıfı Yaz Oyunları"nın kadrosunda Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Yusuf Çim, Fırat Albayram, Hakan Meriçliler, Giray Altınok, Deniz Akkaya, Öykü Çelik, Chloe Loughnan, Mert Denizmen, Reyhan Ulu Ekinci, Doğan Akdoğan, Baran Bayraktar yer alıyor.

'Hababam Sınıfı : Yaz Oyunları'nın ilk tanıtımı yayınlandı! Mehmet Ali Erbil sürprizi sevindirdi

3 NİSAN'DA VİZYONA GİRECEK

Bu arada bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve film için sakal bırakan Mehmet Ali Erbil de sürpriz bir karakteri canlandırıyor. Komedi ve duygusallığı bir araya getiren "Hababam Sınıfı Yaz Oyunları" 3 Nisan'da vizyona girecek.

'Hababam Sınıfı : Yaz Oyunları'nın ilk tanıtımı yayınlandı! Mehmet Ali Erbil sürprizi sevindirdi

FİLMİN KONUSU

" Kıbrıs'ta her yıl düzenlenen liseler arası geleneksel yaz oyunlarına Özel Çamlıca Lisesi de katılma hakkı kazanır. Okulun sahibi 'Pinti Lütfullah' bu yarışma için fen bölümünden dört öğrenci seçer. Hababam boş durmaz ve bu dört öğrencinin yerine 'Yakışıklı', 'Racon', 'Format' ve 'Dede', yarışmaya gitmek için Kıbrıs uçağına biner. Yarışmayı önemsemeyen ve tek amaçları güzel bir tatil yapmak olan 'Hababam' için bu yarışma unutulmaz bir maceraya dönüşür."

Kaynak: AA / Magazin

Altan Erkekli Rıfat Ilgaz Kıbrıs Haberler

500

Yorumlar (7)

Deniz saynur..:

ibrahim Tatlises M.Ali hep gördüğüm de aklıma gelir neydi ne oldular en büyük örnektir bu ikisi çok ah vardır bunların üstünde kadınları n ahi helekı ibrahim Tatlises ne oldum delisi oldu kendi kendi ni maf etti o muhteşem ses gelmez bidaha yani diyeceğim şudur ki kimsenin ahı kimsede kalmaz efendim..

15
1
yanıtYanıtla
.......:

Derya bacağından Asena bacağından vuruldu. Etme bulma dünyası mi diyeceğiz. Her insan bir şekilde ölüyor. Kalpten, kanserden, trafik kazasından. Hep birine birsey yaptı da öldü mu diyeceğiz.

yanıt3
yanıt3
adınızı yazın:

insan ne oldum değil, , , ne olacağım demeli, , , , imtihan dünyası, , , , , , , , , , ,

5
0
yanıtYanıtla
HACI EMMİ:

Neye dönmüş bu? Hayat işte. . .

5
0
yanıtYanıtla
serdar:

AH ALMAYIN BU HAYATTA AH ALDINMI YANDIN DEMEKTİR SONUN BU ŞAHIS GİBİ OLUR NE VURDULAR BE AMA ŞİMDİ AH AH VAH VAH

2
3
yanıtYanıtla
KÜBRA:

HABABAM SINIFINI NEKADAR ÇEKERSENİZ ÇEKİN. . OLMUYOR OLMUYOR. . KEMAL SUNALSIZ ASLA

3
0
yanıtYanıtla
İzlenmez:

Artık aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze getirmeseniz başka isimle lise dizisi çekseniz de güzelim Hababam Sınıfı anılarımızı da mahvetmeseniz olmuyor zaten anlamıyor musunuz hiçbir şey 30-40 yıl öncekinin yerini asla tutmuyor tutmaz da!!

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title