Haberler

Güzelyurt Mahallesine Yeni Pazar Yeri Müjdesi

Güzelyurt Mahallesi sakinleriyle buluşan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Güzelyurt Mahallesine modern bir kapalı pazaryeri yapacaklarını duyurdu.

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Güzelyurt Mahallesi sakinleriyle biraraya geldi TOKİ 2 sitesi bahçesinde düzenlenen kahvaltıya Başkan Çerçi'nin yanı sıra AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur ve Kılıç Kaya, Daire Müdürleri ve Güzelyurt Mahallesi'nin sakinleri katıldı. Kahvaltıda bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, "140 bin seçmeni olan Manisa'nın en büyük ilçesiyiz. Gecemizi gündüzümüze katarak Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi'ni anlatıyoruz. Neden evet denmesi gerektiğini seçmenimize aktarıyoruz" dedi.

Programda İkinci'nin konuşmasının ardından söz alan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Çerçi, "Yunusemre, Manisa'nın en büyük ilçesi. Göç alan, büyük sanayisi olan ve inşaat sektörünün canlı olduğu bir ilçeyiz. Biz de belediye olarak bu nüfus artışıyla ilgili neler yapabilirizi düşünüyor ve geleceği planlıyoruz. Tabii ustamız belli. Recep Tayyip Erdoğan. Ondan çok şey öğrendik. Kentsel dönüşüm yapıyoruz. Dört mahallede yaptığımız projeyle Yunusemre'nin kalbini inşa edeceğiz. İmkanı olmayan kardeşlerimizi ev sahibi yapalım dedik ve Akgedik Yunuskent Projesi'ne start verdik. Birinci etap yapılıyor. İkinci etap da 28 Nisan'da ihale edilecek. Yetmedi. Sanayiyle işbirliği içerisinde Gürle'ye konut yapıyoruz. Yeni sanayi alanları yapacağız. Esnafımız işlerini büyütecek. İstihdam artacak" dedi.

Güzelyurt'a pazaryeri müjdesi

Güzelyurt Mahallesi sakinlerine bir de müjde veren Belediye Başkanı Çerçi, "Güzelyurt'ta kapalı pazaryeri yapıyoruz. Türkiye'nin en modern pazaryeri bu mahallemize yapılacak. Başkan söz vermişti nasıl olmuş diye bakıp göreceksiniz. Ondan sonra diyeceksiniz ki Manisa'da pazaryeri yokmuş. Gençler için kültür merkezleri yağacağız. Çok güzel projelerimiz var. Mesai mevhumu gözetmeksizin çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Mehmet Çerçi, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi halk oylamasının önemine de vurgu yaparak "Ülkemizin önü açılırsa, ülkemiz güçlü olursa yereldekiler vizyonu varsa hizmet yapar. Ülkemizin başı dik olursa bütün hizmetler olur. Önemli olan ülkemizin geleceği. Sayın Cumhurbaşkanımız 15 senedir başımızda. Bakın nereden nereye geldik. Yapılmayan kalmadı. Türkiye büyük bir gelişim içerisinde. Kendi harp sanayimizi kurduk. Silah üretiyoruz. Geçmişte koalisyonlarla başına her şey gelen bir Türkiye vardı. Bu krizleri hep yaşadık. Yokluğu gördük. Çocuklarımızın daha aydınlık bir gelecekte yaşamalarını istiyorsak, güçlü liderlik dediğimiz sistemi getirmemiz lazım" dedi.

Konuşmasında muhalefete ve Avrupa'nın tavrına da göndermede bulunan Başkan Çerçi, "15 yıldır hamdolsun istikrar var. Birileri konuşur. Ancak bizim kültürümüzde konuşana değil, icraat bakılır. Kuru sıkı atmakla memleket yönetilmiyor. İcraat yapacaksınız. Milletin duasını alacaksınız. Gerisini Rabbime bırakacaksınız. Boş konuşanların memlekette bir tane çakılı çivisi yoktur. Sen bu memlekette ne hizmet ettin diye sorsanız, verecekleri cevap yoktur. Sayın cumhurbaşkanımız 15 senede neler yaptığını görüyorsunuz. O yüzden konuşulanlara değil yapılanlara bakalım. Birçok badire atlattık. Hükümetimize ve devletimize yönelik dış güçlerin oyunlarını gördük. Niyetleri ne? Türkiye büyürse tehdit olur. Osmanlı'yı unutmadılar. Üç kıtada hüküm sürdüğümüzü unutmadılar. Türkiye'nin tekrardan yükselmesini istemiyorlar. Önümüzü kesmek istiyorlar. O yüzden terör örgütlerinin hamisi bunlardır. Hepsinin arkasında batılı güçler vardır. Bugün de 'hayır' çıksın diye uğraşıyorlar" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güzelyurt Mahallesi Mehmet Çerçi Yunusemre Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title