Haberler

Güzellik Kraliçesi Kimlik Hırsızı Çıktı

ABD'nin Wisconsin eyaleti güzellik kraliçesi seçilen ve bu yıl Haziran ayında yapılacak ABD Güzeli yarışmasına katılması beklenen Wisconsin güzeli Shaletta Porterfield kimlik hırsızı çıktı.

ABD'nin Wisconsin eyaleti güzellik kraliçesi seçilen ve bu yıl Haziran ayında yapılacak ABD Güzeli yarışmasına katılması beklenen Wisconsin güzeli Shaletta Porterfield kimlik hırsızı çıktı. Tacından olan Wisconsin güzeli Porterfield, şimdi 6 yıl hapis ve 30 bin dolar para cezası ile karşı karşıya.

Amerikan medyasında yer alan haberlere göre, ilan-reklam satma işi ile uğraşan 26 yaşındaki Wisconsin Güzellik Kraliçesi Shaletta Porterfield, bazı kişilerin ad ve imzalarını taklit ederek bu kişileri yerel bir ilan reklam kurumu olan Homepages adlı kuruluştan ilan yada reklam almış gibi gösterdi. Kendilerine gelen faturalar üzerine mağdurlar polise başvurdu. Polisin yaptığı araştırma sonucu, Wisconsin Güzellik Kraliçesi Shaletta Porterfield'in, bu kişilerin başka sözleşmelerdeki imzalarını taklit edip adlarını kullandığı belirlendi. Kimlik hırsızlığı yaptığını itiraf ettikten sonra güzellik tacından vazgeçmek, 19 Haziran'da Las Vegas'ta yapılacak ABD Güzeli yarışmasından da çekilmek zorunda kalan Wisconsin Güzeli Shaletta Porterfield, suçlu bulunması durumunda 6 yıl hapis cezası ve 30 bin dolar para cezasına çarptırılabilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title