Haberler

Güzellik Fuarı Açılıyor

Bursa Kuaförler ve Berberler Odası ile Tüyap Fuarcılık'ın Bu Yıl İkincisini Organize Ettikleri Güzellik ve Kişisel Bakım Fuarı ile Gelin Damat Fuarı 28 Nisan Cuma Günü Açılıyor.

Bursa Kuaförler ve Berberler Odası ile Tüyap Fuarcılık'ın bu yıl ikincisini organize ettikleri Güzellik ve Kişisel Bakım Fuarı ile Gelin Damat Fuarı 28 Nisan Cuma günü açılıyor.

Kozmetik, estetik, sağlık ürünleri ve kuaför ekipmanları hakkında bilgi edinme imkanı sunacak Bursa 2. Güzellik ve Kişisel Bakım Ürünleri Fuarı’nda uygulamalı panellerde etkili makyaj yöntemlerinden çeşitli tedavi tekniklerine kadar birçok konu da ele alınacak. Fuar etkinlik bölümünde Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinden gelecek profesyonel takımlar tarafından saç şovları, cilt bakımı, makyaj şovları, botoks ve dans gösterileri organize edilecek ve gelinlik defilesi düzenlenecektir. Ünlü makyöz Corci, fuarda 25 yıldan bu yana geliştirdiği makyaj tekniklerini ilgililerle paylaşacak.

Toplam 9 ülkeden 74 firma ve firma temsilcisinin katılımıyla hazırlanan Bursa Gelin Damat 2007 ve Bursa 2. Güzellik ve Kişisel Bakım Ürünleri Fuarı, yurtiçinden sektörün yoğun olduğu 10’un üzerinde ilden gelecek profesyonel heyetler tarafından ziyaret edilecek. Bursa Gelin Damat 2007 fuarının kapsamını; çeyiz sektörü, davetiyeciler, erkek giyim, gelinlik, iç giyim, takı firmaları, modaevleri, şekerleme, zücaciye, halı ve mobilya, elektrikli ev aletleri üreticileri, salon ve fotoğrf stüdyoları, aksesuar firmaları yer alıyor.

Bursa 2. Güzellik ve Kişisel Bakım Ürünleri Fuarı, bay-bayan kuaför salonları, güzellik salonu ve merkezi  için ürün ve ekipmanları, estetik-solaryum ürün ve ekipmanları, parfüm-deodorant ve esansları, makyaj malzemeleri ve tırnak cilaları, peruk ve saç kaynak ürünleri, profesyonel bakım ürünleri, dermokozmetik ürünleri, saç bakım ürünleri, şampuan ve saç şekillendiricileri, cilt bakım ürünleri, hijyenik bakım ürünleri, estetik ve güzellik merkezleri yer alacak. Girişin ücretsiz olduğu fuarlar, 1 Mayıs tarihine kadar 11 ile 20 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

(İRF-MŞ)

25.04.2007 17:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title