Haberler

Güzellerin Sırları..

Ebru Şallı Tan, Güzide Duran, Demet Kutluay Ve Sema Şimşek Güzellik Sırlarını Anlattılar.

SEMA ŞİMŞEK

* Cildim çok hassas ve alerjik olduğundan sadece nemlendirici kullanabiliyorum. Tonik kullanmıyorum. Günlük makyajımda göz çevresi kapatıcısı ve rimel kullanıyorum. Allık ve kaş kalemden vazgeçmem.

* Saçlarıma düz fön çektiririm ya da maşa yaptırırım. Makyajımı erken yapmayı severim. Çünkü oturmuş makyaj bence daha iyi.

* Gözlerimi ortaya çıkarmama pek gerek yok, zaten iriler. Dudaklarımı kalınlaştırmak için ten rengi dudak kalemiyle dudaklarımın dışından kalem çekerim.

GÜZİDE DURAN

* Pahalı olanları değil, eczaneden aldığım ürünleri kullanıyorum.

* Doğal olmayı tercih ediyorum. Banyodan çıkınca sadece rimel ve dudak nemlendiricisi sürüyorum.

* Sadece ayda bir kez cilt bakımı yaptırırım.

* Elmacık kemiklerim çok belirgin olduğundan daha az dikkat çekmek için tam üstlerine çok az allık sürüyorum. Dudaklarımı kalemle daha belirgin bir hale getiririm. Üst kirpiklerime yoğun rimel sürerim.

DEMET KUTLUAY

* Sabahları yüzümü soğuk suyla yıkadıktan sonra dermatoloğumun hazırladığı özel toniği ve nemlendiricimi sürüyorum. Fazla ürün kullanmayı sevmiyorum.

* Düz fönlü saçlar, makyaj, güzel bir elbise ve ince topuklu stilettolar vazgeçilmezlerim.

* Çok hassas bir cildim olduğu için dermatoloğumun cil tipime göre hazırladığı tonik ve kremlerle bakım yapıyorum. Güneşli günlerde mutlaka 60 faktörlü koruyucu krem kullanırım.. Ayda bir kez de kese yaptırırım.

* Baz olarak ince pudra kullanırım. Göz altlarıma kapatıcıyla ışık verip, gri far sürerim. Kirpiklerimi kıvırıp rimellerim. Gül kurusu rengi allıkla elmacık kemiklerimi belirginleştiririm.

EBRU ŞALLI TAN

* Sabahları yüzümü jelle yıkadıktan sonra nemlendiririm. Göz çevreme C vitaminli göz kremi kullanıyorum. Ya pilates ya yürüyüş ya da aletli jimnastik yaparım. Meyve yer ve yeşil çay içerim.

* Ayda bir defa cilt bakımı yaptırırım. Zaman zaman kendi yaptığım bal ve avakadolu maskeyi de uygularım.

* Hafif ama çarpıcı makyaj yapmayı severim. Kullanmayı en sevdiğim ürünler, Estee Lauder Illusionist rimel. Fondöten kullanmam, bana yakışmıyor. Pudra ve allıklarla yüzüme renk veririm.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title