Haberler

Güzelbey, Bayan Personellerini Unutmadı

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamalarını dolayısıyla, belediyede çalışan bayan personellerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Meclis Salonu'nda gerçekleşen buluşmada Gaziantep AK Parti Milletvekili Derya Bakbak, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Genel Sekreter Fuat Özçörekçi, GASKİ Genel Müdürü Fahreddin Uslusoy, Genel Sekreter Yardımcıları, meclis üyeleri ile birlikte bayan personeller yer aldı.

Kadınlar ile özel birgünde paylaşım toplantısı yapan Güzelbey, "Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü her yıl olduğu gibi bugün de sizlerle birlikte olduğumuz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Öncelikle evlat yetiştirenler, bu ülkeye faydalı insanlar yetiştiren anne ve kadınlar toplumun en değerli varlıklarıdır, bunun bilincindeyiz." dedi.

Başkan Güzelbey, "Bayan elemanlarımızın, kadınlarımız çalışması belediyemize ciddi katkılar sağlamaktır olduğu görmekteyiz. Hani derler kadın eli değmiş. Biz de gerçekten kadın çalışanlarımızın bulundukları yerlerde daha tertipli ve daha düzenli işler yaptıklarını görmekten çok büyük mutlu oluyoruz. Bir tek gayemiz var, bu şehri daha ileriye taşıyabilmek, bu şehri daha yaşanabilir bir hale getirebilmek ve bu şehirde yaşayan insanların yaşam standardını yükseltmektir. Tabii bunları yaparken el ele vermemiz gerektiğini hepiniz takdir ediyorsunuz." diye konuştu.

2013 yılının şu an da yapmayı düşündükleri projelerin bitirilmesi gereken yıl olduğunu vurgulayan Güzelbey, Alleben Göletinde yürütülen çalışmaların içeriğinden bahsederek, Ekim 2013 tarihini bu projenin tamamlanması için hedef koyduklarını, Erikçe Park Orman'da yapmayı planladıkları suni kayak pisti ve diğer uygulamaları da 2013 yılı içerisinde tamamlamayı istediklerini söyledi.

Ulaşım konusunda birçok projeyi hep beraber hayata geçirdiklerinin altını çizen Başkan Güzelbey, 3.Etap olan İbrahimli hattının Mart ayı içerisinde temellerini atarak, 2013 yılının sonunda da bu etabı tamamlamayı hedeflediklerini, bu etapla birlikte Gaziantep'ine 30 kilometrelik bir raylı sistem ağına kavuşacağını ifade etti.

Belediye olarak Gaziantep'in bir dünya kenti olması için gayret gösterdiklerini belirten Güzelbey, kadın, erkek bütün personellerin bu başarının mimarları olduğunu dile getirerek tüm kadın çalışanlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak da yaptığı konuşmada, "Başta ülkem ve tüm dünya kadınlarının dünya kadınlar gününü kutluyorum." dedi.

Belediyede çalışan en eski ve en yeni bayan personelin yaptıkları konuşmaların ardından Başkan Güzelbey'in belediye çalışanlarının bir yakını olan 80 yaşındaki kadını davet ederek sohbet etti. Yaşlı kadın için 'Belediyemizin deneyimlerinden faydalanmak için kadrosuna kattığı personelimizdir' esprisi kadın personellerden tarafından alkışla karşılandı. Güzelbey yaşlı kadına günün anısına hediye verdi.

Güzelbey ve Derya Bakbak, belediyenin kadın personellerini tek tek tebrik ederek günün anısına çeşitli hediyeler sundular. Başkan Güzelbey, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak'ı da tebrik ederek kendisine hediye takdim etti.

Bayan personellerinin sorunlarını dinleyen Başkan Güzelbey, sorunların çözümü noktasında da çalışanlarına iyileştirme sözü verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Asım Güzelbey Derya Bakbak Gaziantep Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title