Haberler

Güzel Oyuncu Tuvana Türkay, İç Çamaşırsız Kıyafetiyle Görüntülendi

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda evlilik yolunda ilerlediği sevgilisi Alper Potuk'la yollarını ayıran oyuncu Tuvana Türkay iç çamaşırsız kıyafetiyle görüntülendi.

27 yaşındaki güzel oyuncu Tuvana Türkay, önceki estetikçi Ayşe Yıldız'la Nişantaşı'nda görüntülendi. Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'la olaylı şekilde ayrılan oyuncu, iç çamaşır giymediği yeşil bluzuyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

İÇ ÇAMAŞIRSIZ KIYAFETİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Göğüs operasyonu yaptırdığı iddia edilen oyuncunun, sütyen giymediği görüldü. Londra'dan bir dizi projesi için dönen Türkay, "Çok yakında duyacaksınız" dedi.

İşte genç oyuncunun olay yaratan kıyafeti...

Güzel Oyuncu Tuvana Türkay, Transparan Kıyafetiyle Görüntülendi

Güzel Oyuncu Tuvana Türkay, Transparan Kıyafetiyle Görüntülendi

Güzel Oyuncu Tuvana Türkay, Transparan Kıyafetiyle Görüntülendi

Güzel Oyuncu Tuvana Türkay, Transparan Kıyafetiyle Görüntülendi

Güzel Oyuncu Tuvana Türkay, Transparan Kıyafetiyle Görüntülendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuvana Türkay Alper Potuk Nişantaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (99)

Hande c.:

Tuvana Türkay ya da herhangi bir vatandaş kim olursa olsun herkes dilediği gibi giyinmekte özgür...rahatsızlık duyanlar İran’a buyursun...

49
49
yanıtYanıtla
handeye giydiren:

aplaammm, tabii dilediği gibi giyerler hatta çıplak gezebilirler burası özgür bir ülke Abazalara da özgür ama hatırlatayım, sonra abazalar saldırıp sana ve çıplak gezene giydirirse anırma, sonuçta burası abazalar için de özgür bir ülke. hande malı, sen soyunarak gezmek istiyosan defol almanyaya İskandinav ülkelerine. edep lan biraz edep

yanıt12
yanıt0
Cngzmls:

Kızım sizde terbiye, ahlak hiçbir şey yok.

yanıt9
yanıt0
ALİ OSMAN:

RAHATSIZ OLAN YOK Kİ. NİYE İRANA GİDİLSİN. SENDE SOYUN. . .

yanıt8
yanıt0
sende aç gez hande:

Sende bundan betersinki savunuyorsun. .

yanıt4
yanıt1
KÎBAR POMPACI:

Hande seninki püsküllümü? Burada laf salatası, özgürlük demagojisi yapma iç çamaşırınì göster ozgurlukçü isen

yanıt4
yanıt1
KSK li mesut:

Kara çarşaf giyse daha mı iyiydi yani...

8
39
yanıtYanıtla
Memintolara Özgürlük:

Tüm kadınları bu akıma uymaya davet ediyorum

8
22
yanıtYanıtla
ttttttttt:

ahlak bozulunca fasıklar salihlere, zalimler adillere, kafirler müslümanlara galip olur!yani bazı şeylere çokta şaşmamalı. nolcaktı sözde sanat moda adı altında yıllardır böyle. tesettürü bile moda adı altında bozuyolar. he buna uyanların kabahati yokmu? tabiki var

yanıt9
yanıt3
başlat:

keni akrabalarindan bi zahmet

yanıt2
yanıt1
Tüm 99 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title