Haberler

Güzel Oyuncu Serenay Sarıkaya Hayatını Film Yapmaya Hazırlanıyor

Güncelleme:

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, kendi hayatını film yapmaya hazırlanıyor. Oyuncunun gençliğini ise bir dönem abla-kardeş rolünü oynadıkları Miray Daner canlandıracak.

Başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren Serenay Sarıkaya, hayatını beyazperdeye aktarmak için hazırlıklara başladı.

HAYATI FİLM OLUYOR

Bir süredir film hayalini gerçekleştirmek istediğini belirten Sarıkaya, hazırlıklara başladığını duyurdu. Filminin konusunu ise, "Bir genç kızın kendini bulma hikayesi" şeklinde özetledi.

Güzel Oyuncu Serenay Sarıkaya Hayatını Film Yapmaya Hazırlanıyor

GENÇLİĞİNİ OYNAYACAK İSİM BELLİ OLDU

Güzel oyuncunun gençliğini oynayacak isim ise; 2013 yılında yayınlanmaya başlayan ve 77 bölüm süren Medcezir dizisinin setinde tanıştığı Miray Daner olacak.

Güzel Oyuncu Serenay Sarıkaya Hayatını Film Yapmaya Hazırlanıyor

Son dönemde yıldızı parlayan genç yıldızlardan biri olan Miray Daner, Medcezir'de Sarıkaya'nın kız kardeşi rolündeydi. Şimdi ise Vatanım Sensin isimli dizide oynuyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Sarıkaya Medcezir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

merve:

sanki çok büyük bişeylere imza atmış . . . . sen daha yaşın kaç ?? 3, 5 dizi yaptın mankenlik yaptın bir dönem , , , sanki türkiye cumhuriyeti için bir büyük şey icat etmiş

18
2
yanıtYanıtla
HİNDİBATR:

NE HAYAT YAŞAMISKI FİLM OLACAKMIS VELEDE BAK

16
0
yanıtYanıtla
FİLİZ:

ULAN BU KARI DAHA DÜN ÇOCUKTU. NE ZAMAN BÜYÜDÜDE HAYATI FİLM OLDU. HEY YARABBİM NE GÜNLERE KALDIK BE!

15
0
yanıtYanıtla
yuh be:

ya sen ne yaşadında hayatın film oluyo bi orhan gencebay olmamış bi müslüm gürses bir zeki müren olmamış sen kimsin ki

15
0
yanıtYanıtla
murat:

bu kim ki?

11
1
yanıtYanıtla
ase:

hee çok gördün geçirdin felegin çemberinden geçtin dimi film yapiyosun

12
0
yanıtYanıtla
T-Bag:

BU MU GÜZEL ???? GÜLDÜRMEYİN LAN :)

11
1
yanıtYanıtla
Değişik:

Bunun hayatını erkek oynasın, malum kızımızda bayan güzelliği yok.

8
3
yanıtYanıtla
KİM BU:

BU KADIN KİM KAÇ YAŞINDA NE BAŞARMIŞ NE YAŞAMIŞTA FİLM YAPACAK :):)

10
1
yanıtYanıtla
MEHMET12345685:

valla biri serenaya Sandığı kadar ünlü olmadığını anlatmalı. . rüyadan uyandırmalı. . . . kenan bürsin kasıntısıyla birlikte değilmiydi bu. . ayrıca kenan da fazla kasılarak yürüyor. . .

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title