Haberler

Güzel oyuncu Hayal Köseoğlu, iç çamaşırsız pozlarıyla Instagram'ı salladı

Güncelleme:

Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterini oynayan genç oyuncu Hayal Köseoğlu, sosyal medya hesabından peş peşe iç çamaşırsız pozlarını paylaştı.

FOX TV ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana adından söz ettiren Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterine hayat veren Hayal Köseoğlu, Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarına yenilerini ekledi.

İÇ ÇAMAŞIRSIZ POZLARINI PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabından sık sık paylaştığı cesur pozlarıyla gündeme gelen Hayal Köseoğlu, Instagram hesabından siyah zemin üzerinde çektirdiği fotoğraflarını paylaştı. İç çamaşırsız giydiği beyaz gömleğiyle poz veren Hayal Köseoğlu, pozlarını peş peşe Instagram hesabından paylaştı. Herhangi bir açıklama yazmadan paylaşımlar yapan güzel oyucunun pozlarına dakikalar için beğeni ve yorum yağdı.

DANS VİDEOSUNU PAYLAŞMIŞTI

Hayal Köseoğlu, geçtiğimiz ay Instagram hesabından dans ettiği bir videosunu paylaşmıştı. Setten arta kalan zamanlarda dans dersleri alan Köseoğlu, son yaptığı dansı da takipçileriyle paylaşmış ve takipçilerinden tam not almıştı.

HAYAL KÖSEOĞLU KİMDİR?

Hayal Köseoğlu 1993 yılında dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Bölümü'nde öğrenimine devam eden Hayal Köseoğlu, İstanbullu Gelin, Ufak Tefek Cinayetler, Aşk-ı Memnu gibi birçok başarılı dizide rol aldı. Özgür Dünya isimli sinema filmi ile beyazperdeye adım atan oyuncu Sesinde Aşk Var filminde de rol aldı. Hayal Köseoğlu Bir Nefes Daha, Beni Sevenler Listesi adlı 2019 yaz sezonunda çekimleri tamamlanan filmlerde son olarak rol almıştır. Hayal Köseoğlu aynı zamanda oyunculukla beraber dijital müzik platformlarında müzik çalışmalarını sürdürüyor.

İşte Hayal Köseoğlu'nun cesur pozları...

Güzel oyuncu Hayal Köseoğlu, iç çamaşırsız pozlarıyla Instagram'ı salladı

Güzel oyuncu Hayal Köseoğlu, iç çamaşırsız pozlarıyla Instagram'ı salladı

Güzel oyuncu Hayal Köseoğlu, iç çamaşırsız pozlarıyla Instagram'ı salladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (78)

ilhan:

utanmaz, arlanmazlığın adını, cesur poz diyerek toplum ahlakını bozuyorlar. . . . .

95
18
yanıtYanıtla
CVP:

Madem okadar namus timsalisinde burda ne işin varya gerici yobaz , her türlü günahı işlersiniz utanmadan birde namuslu geçinirsiniz :((

yanıt27
yanıt80
7BAHÇE:

çok ahlaklısın ya sanki gerici yobaz ahlak bozuyolarmış git arabistanda yaşa o zaman orda bol bol ahlakla yaşarsın

yanıt10
yanıt51
MESUT:

ÇOK HAKLISIN ilhan kardeş bu insanlar ahlaksızlık yaparak ünlü olmaya çalışıyorlar sonra paçavra gibi kullanılıp kenara atılıyorlar örneklere bakıp ders de almıyorlar yazık gençliklerine para için her türlü değerlerini satıyorlar bunların hiç mi ana baba kardeşleri yok yaa. . . utanmadıklarına göre yok demek. . .

yanıt35
yanıt4
CENGİZHAN:

PAMUK İPLİĞİNE BAĞLI AHLAGINIZI SABAH POGRAMLARİNDA GÖRÜYORUZ.

yanıt4
yanıt5
Cemil özer:

Helal olsun!

yanıt0
yanıt1
HURİ:

bu soyunma merakı neden ki ınsanın en gizli cevheri bedenidir

76
12
yanıtYanıtla
efendy:

geçim derdi sanat dünyasında aç kalırlar yoksa

yanıt42
yanıt8
CESUR:

Cidden cok güzel hanım hanımcık cesur demokratik örnek bir Türk kızı , başarılarının devamını dilerim ;-)

14
34
yanıtYanıtla
Muslum:

Cesur pozlar mı? Artık kapalı giyinmek, islam dinine uygun giyinmek cesurluktur. İslama uygun hangi genç kızın mankenin cesareti olabilir. Bu yorumum yayınlanır mı bilemem?

41
5
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title