Haberler

Güzel Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Cannes Şıklığıyla Göz Doldurdu

Güncelleme:

Çukur dizisindeki Sena rolüyle yıldızı parlayan Dilan Çiçek Deniz, 71'incisi düzenlenen Cannes Film Festivali'ne katıldı. Kırmızı halıda poz veren oyuncunun kıyafeti ise davete damga vurdu.

Bir markanın özel davetlisi olarak Cannes Film Festivali'ne katılan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, kırmızı halıda şıklığıyla adeta göz kamaştırdı.

ŞEHİR TURU YAPTI

23 yaşındaki oyuncu helikopterle şehir turu yaparaken çektiği fotoğrafı da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

KIYAFETLERİYLE BÜYÜLEDİ

Festival boyunca çeşitli kıyafetler giyen Dilan Çiçek Deniz, şıklığı ve düzgün fiziğiyle adından söz ettirmeyi başardı. Her anını Instagram hesabından paylaşan Deniz, takipçilerinden binlerce yorum ve beğeni aldı.

Güzel Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Cannes Şıklığıyla Göz Doldurdu

14 BİN LİRA VERDİ

Oyuncu, kırmızı halıda giydiği Raisa Vanessa markalı transparan tüllü tulumu için 14 bin TL ödedi.

İşte Dilan Çiçek Deniz'in Cannes Fotoğrafları...

Güzel Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Cannes Şıklığıyla Göz Doldurdu

Güzel Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Cannes Şıklığıyla Göz Doldurdu

Güzel Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Cannes Şıklığıyla Göz Doldurdu

Güzel Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Cannes Şıklığıyla Göz Doldurdu

Güzel Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Cannes Şıklığıyla Göz Doldurdu

Güzel Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Cannes Şıklığıyla Göz Doldurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (85)

OSMANİYE:

İĞRENÇ RESMEN. VÜCUDUNU SERGİLEMEK NE ZAMANDAN BERİ ELBİSE GİYMEK OLDU

25
12
yanıtYanıtla
ASLI:

HATUN GÜZEL OLDUĞUNU BİLİYOR VE GÖSTERMEKDEN KORKMUYOR. HELAL OLSUN HATUNDA CESARET VAR ÖZGÜVEN VAR TÜRK KADININIM ASİLLİĞİ VAR. ARAPLARA ÖZENEN GERİCİ KAPALILAR İSE YA ÇOK ÇİRKİNLER YADA ÖZGÜVENSİZ KORKAKLAR.

6
29
yanıtYanıtla
ESRA:

BANA BATMAYAN BAŞÖRTÜMÜN İĞNESİ SANAMI BATIO NASIL Bİ ZİHNİYETSİN SEN HADSİZ!

yanıt19
yanıt4
Yazik:

Bence tam tersi özgüven bitmiş heryerini açmaya ihtiyaç duyuyor..cunku kapalı olsa kimsenin ona bakmayacagini biliyor ışte bu yüzden.ne cahilce bir yorum hakkıyla kapanan kadınları ozguvensizmi sanıyorsunuz aksine kocaları için açılan Allah rızasi için kapanan akıllı kadınlar takdire sayan...

yanıt12
yanıt3
Kayserili Muhtar:

ASLI: seni kimse kapanmaya zorlamiyor bir, ikincisi kapali kadinlar gösterisleriyle bir edep sergiliyorlar, cünkü müslüman olduklari icin. Sen bu özelliklere sahip olmadigin icin düsüncelerin farkli olabiliyor. Türkcesi: sen pencereden bakiyorsun, fakat disarisini göremiyor, ancak camdaki kiri görebiliyorsun.

yanıt10
yanıt1
SOYTARILIĞA GEREK YOK:

BİZİM GÜZELLİĞİMİZDEN SANA NE ÇİRKİNLİĞİMİZDEN SANA NE SENİN PİS AĞZINA ALINMAYACAK KADAR ASİLİZ. SEN O İÇKİ KOKAN AĞZINI KAPAT ZOM OLAN BEYNİN ZATEN ÇALIŞMIYOR ÇÜNKÜ. SEN ORANI BURANI AÇINCA KENDİNİ NE SANIYORSUN TİPSİZ. . .

yanıt6
yanıt2
Zonta:

Oruc elden gidiyeahh

27
1
yanıtYanıtla
KONTİ:

nereye gidiyeee

yanıt5
yanıt4
CHP:

İNCE İNCE YASEMİNCEYİ KENDİ ARALARINDA PARTİ BAŞKANI SEÇEMEMİŞLER ŞİMDİ KALKMIŞLAR ÜLKE BAŞKANI YAPACAKLARMIŞ HADİ CANIM. (CHP ELDEN GİDİYEEAAAHH)

yanıt1
yanıt0
M. AKİF:

MEHMET AKİFİN BİR SİR SÖZÜ VARDIR, MEDENİYET ACIP SAÇMAKSA BEDENİ, HAYVANLAR İNSANLARDAN DAHA MEDENİ

21
4
yanıtYanıtla
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title