Haberler

Güzel Manken Tülin Şahin, Eşinin Kendisini Aldattığı Yönündeki Haberleri Yalandı

Dünyaca Tanınan Ünlü Manken Sindy Crawford'a Benzerliğiyle Tanınan Tülin Şahin, Eşinin Kendisini Aldattığı Yönündeki Haberlerin Yalan Olduğunu Belirterek, "Eşimi Ablasıyla Görüntülediler, 'Sevgilisi' Diye Yazdılar" Dedi.

Dünyaca tanınan ünlü manken Sindy Crawford'a benzerliğiyle tanınan Tülin Şahin, eşinin kendisini aldattığı yönündeki haberlerin yalan olduğunu belirterek, "Eşimi ablasıyla görüntülediler, 'sevgilisi' diye yazdılar" dedi.

Meslek hayatında dolu dizgin ilerlediğini söyleyen manken Tülin Şahin, İhlas Haber Ajansı'na konuştu. "Hayatımın her dalında Türkiye'yi tanıtmak var" diyen Şahin, "Şükürler olsun çok yoğun çalışıyorum. 2 moda dergisine köşe yazarken yine dünyanın her yerinde podyumlara çıkmaya devam ediyorum. Yoğunluk arttı. Avrupa'da 40 ajansa bağlı olarak çalışmaktayım. Ben moda politikası yapıyorum. Her yıl Türk Havayolları'ndan 150 uçak bileti alıyorum. Diğer kızlar Miami, Milona gibi yerlerden uçarken ben ülkemin havayolu ile uçmaktan büyük zevk alıyorum. Çünkü benim ülkem kazansın. Gittiğim her yerde moda, sanat ve mankenlerimizi tanıtıyorum. Çok yakında dünyanın en önemli mankenlerini Türkiye'ye getireceğim. Çünkü bizim ülkemizde 4 mevsim bir arada yaşanıyor. herkes üzerine düşen görevi yapmalı şikayet edeceklerine karınca kararınca spordan sanata markalaşmak zorundayız. Bu yüzden ben moda politikası yapıyorum" diye konuştu Eşi Mehmet bey ile mutlu bir evliliği olduğunu dile getiren Şahin, "Ben şuan içinde bulunduğumuz Swissotel'de evlendim. Buraya gezmek için gelmiştim. Oteli gezdirirlerken burasını gördüm. Çok beğendim ve dedim ki burada düğünümü yapmak istiyorum'. Şimdi burada anılarımı tazeledim. Benim hayatımda her anne kutsal ve siperdir. Önceden bir annem vardı. Şimdi 2 annem var. Eşimin annesi de benim için öz annedir. Herkes bizden çocuk bekliyor. Ama henüz çok erken. Evliliğin tadını çıkarmak istiyoruz. 2 yıl sonra ben de çocuk sahibi olmak istiyorum" diye konuştu.

Eşi hakkında basında çıkan haberlerin kendisini üzdüğünü hatırlatan Şahin, "Ne ben ne de eşim böyle işlerin içinde olmadık. Zaten bize de aldatmak yakışmaz. Eşimin ablası burada yaşıyor. İkisinin resmini çekip görüntüsünü almışlar. 'Tülin Şahin'i aldatıyor' diye haberler. Reyting uğruna yapılan bu tür haberler çok kötü. Ben biliyorum ki Mehmet beyin yanında ablası vardı. Böyle şeyler yapmasınlar. Onları mahkemeye vermeyeceğim" ifadelerini kullandı.

(ÖK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title