Haberler
Güncelleme:

Güzel Manken Çağla Şıkel, 40'ıncı Doğum Gününü Dostlarıyla Kutladı

Güzel sunucu ve manken Çağla Şıkel, 40'ıncı yaş gününü dostları ve ailesiyle kutladı. Yeni yaşını bir gece kulübünde kutlayan Şıkel'ın partisine ünlü isimler akın etti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (21)

Dürbünlü:

Dinimizde Peygamberimizin Dışında Doğum Günü Kutlamak Yoktur...Peygamberimiz Dünyaya Kurtarıcı Olarak Geldiği İçin..Sadece Onun Doğumu Kutlanır..Diger İnsanların Böyle Bir Vasfı Olmadıgından,,Onların Kutlama Yapması:ABESTİR.

9
11
yanıtYanıtla
Celaal:

Bütün peygamberler kurtarıcı olarak geldi. hangisinin doğum gününü kutlayalım 124 binin mi 224 binin mi? islam gibi güzel bir dini kirletmeyin. peygamberler arasında fark gözetilmez. fark gözeten Bakara 136 - 285 , Ali imran 84 ayetlerini inkar eder. tv de saçmasapan diziler izleyeceğinize günde 5 dakikacık meal okumaya ayırın.

yanıt0
yanıt0
İLAHİYATÇI:

Peygamberimizin doğum gününü Hz. Ebubekir ve Hz. Ömer ve Hatta Hz. Osman kutlamışlar ama kimse duymamış. Sen nerden duydun? Sahabe misin? At yalanı işkembeden. Hz. Fatıma da kutlamamış Hz. Aişe de. Böyle yorumlar yapmak cehalettir abesle iştigaldir. Dürbünlü ters çevir dürbünü aynaya bak sonra ne görüyorsun yaz buraya hadi koçum.

yanıt1
yanıt0
dürbünsüz:

peygamberin doğum gününü kutlamak kuranda yazıyormu keko adammı kandiriyonuz

yanıt4
yanıt0
AVRUPA UZMANI:

TÜRKİYE''NİN ÜSTÜNDE Kİ GÖK KUBBE ÇÖKECEK, DEVLETİN VE ASKERİN YERİNDE YELLER ESİYOR. SİZ KALKIP 3. SAYFA HABERLERİ YADA MAGAZİN HABERLERİNE YORUM İÇİN İZİN VERİYORSUNUZ. HAAAA. . . . . HAAAA. . . . . HAAA.

7
6
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Yilbasi kutlamak dogum günü kutlamak islam dinimizde günahtir simdi Ben bunlara müslüman mi diyeyim yoksam hristiyan mi diyeyim bunlar Bengel toplumun rezilleri batinin adetini Yapan dinden cikar

2
8
yanıtYanıtla
mzm:

eyvallah kardeşim dediklerin doğru fakat bu habere tıkladığında çağlanın bacaklarını görmek caiz midir?

yanıt6
yanıt1
BARBİŞİM:

Nasıl ya? İlkokula giderken dizilerini seyrediyorduk Alişan ile oynuyordu. Ben 36 yaşındayım bu nasıl 40 yalında. Heeeyt Teyze büfus kağıdına küçük mü yazıldın he?

6
3
yanıtYanıtla
Eski topraklar toplanmış:

Geçmiş günleri yadetmişler

7
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

valla iyi halt etmişler yoruma cevap vermem giderim kahveye okeye en iyisi bence

yanıt0
yanıt1
kh:

her haltı yiyin bea nasıl olsa Allah affeder

3
3
yanıtYanıtla
Vatandas:

40 yaşına kadar aşkı bulamadıysan bu yaştan sonra zor bulursun.ne olursa gençlikte olur..senin yaşıtların gelin -damat sahibi olmaya başladılar.sen daha kendini elvermeye calisiyon

4
1
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

valla ne halleri varsa görsün reziller en iyisi kahveye gitmek okeye

yanıt1
yanıt1
Artık düğün yapması zor:

Böyle etkinliklerde göbek atarak devam eder. Kırk yaşında gelin alan zor çıkar

2
2
yanıtYanıtla
Düğün dernek ümidinin kırkı çıktı:

Artık doğumgünlerinde göbek atarak rahatlasın

3
0
yanıtYanıtla
BİRİSİ:

Hani emre altuğ yok mu gözüm onu aradı

2
0
yanıtYanıtla
Mebrure:

İnsanlar doğum gunlerine yakın ölürlermis. ( Bu sözü kaale almayın , rivayet)

1
0
yanıtYanıtla
AVRUPA UZMANI:

RİVAYET DEĞİL MALESEF, HAKİKAT. BANA ANLATILANA GÖRE, EN AZ 3 AY SONRA ÖLÜYORUM. ÖLÜNCE, YÜCE ALLAHÜ TEALA''NIN DOSTU, GAYB ALEMİNDE DEVLETLER VE ASKERİ KANATDAN SORUMLU GENERAL OLUYORUM. YANİ RİVAYET DEĞİL, HAKİKAT. TABİİKİ İŞİN DOĞRUSUNU YÜCE ALLAH AZİMÜŞŞAN HAZRETLERİ BİLİR.

yanıt1
yanıt0
AVRUPA UZMANI:

AVRUPA''DA İDAMIN KALKMASI VE TÜRKİYE''YE DİKTE ETTİRİLMESİ, MÜZAREKE TARİHİ İÇİN TÜRKİYE''NİN RUM DEVLETİNİ DE FACTO TANIMASI, MÜZAREKE BAŞLIKLARININ KAPANMAMASI, DOLAYISIYLA MÜZAREKE''NİN PASİF ASKIDA DURMASI, TALABANİ VE BARZANİ''NİN TERÖR LİSTESİNDEN ÇIKMASI, AVRUPA''NIN ERMENİ SOYKIRIMINI TANIMASI, KIRIM''I RUSYA''NIN İŞGALİ VE SCHENGEN KRİTERLERİ FİKİRLERİ. . . . VS. . . . VS. . . TÜM BU FİKİRLER BANA AİTTİR. DERİN DEVLET-ASKER VE CİNLERİNİZE SAYGILARIMLA DUYRULUR. ÖCÜMÜ ÇOK ŞÜKÜR ALDIM. . !!!

1
0
yanıtYanıtla
AVRUPA UZMANI:

BEN AVRUPA UZMANIYIM. DERİN TÜRK DEVLET VE DERİN TÜRK ASKER MÜZAREKE SÜRESENCE YARDIMCI OLMAM İÇİN ÇOK AMA ÇOK YALVARDI. ANCAK BEN NE DEVLETE, NE ASKERE NEDE CİNLERE YARDIMCI OLMADIM. GELDİĞİNİZ NOKTA ORTADA. YÜCE ALLAHÜ TEALA HEPİNİZDEN ÖÇ ALMAMI NASİB ETTİ. ELHAMDULİLLAH YA RAB. . . . AMİN. . !

0
0
yanıtYanıtla
Gülüşü güzel:

Partide olanlar sahte para gibiler!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title