Haberler

    Güvenlik Görevlisi, Beşiktaşlı Tolga'dan Şikayetçi Oldu: Beni Darp Etti

    Güncelleme:

    Fenerbahçe - Beşiktaş maçında görev yapan güvenlik görevlisi, Beşiktaşlı kaleci Tolga Zengin'den şikayetçi oldu: Beni darp etti.

    Olaylı Fenerbahçe- Beşiktaş maçının ardından soruşturma devam ederken yeni bir gelişme daha yaşandı.

    Olay gecesi stadyumda kaleci Tolga Zengin tarafından yumruklandığını ve darp edildiğini belirten güvenlik görevlisi E.P, Zengin'den şikayetçi oldu.

    ŞENOL GÜNEŞ DE GÜVENLİK GÖREVLİLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU

    İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olaylara ilişkin olarak gözaltına alınan ve aralarında Şenol Güneş'i yaralayan S.D'nin de bulunduğu zanlılar hakkındaki işlemler devam ediyor. Başsavcılık, soruşturmanın olayların 'örgütlü' boyutunu araştırmak üzere genişletildiğini açıklamıştı... Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de olaylara dair yaptığı basın toplantısında güvenlikçilerden şikayetçi olmuş ve Beşiktaşlı futbolcuların güvenlikler tarafından darp edildiğini söylemişti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Tolga Zengin Şenol Güneş Milliyet Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (32)

    E.Belözoğlu:

    Taraftarı Kışkırtan Tolga Durduk Yere Görevliye Saldıran Tolga En Az 10 Maç Ceza Almalı

    38
    19
    yanıtYanıtla
    durmasus:

    tolgaya haksız diyenler o küfürleri siz yerseniz sıkıntı yok küfür en kötü südür birde vefat etmiş bir anneye küfredenin payıda yok tolga da haksız elbet oda ceza almalı ama hiç bir statda koridorda bir takıma saldırılar olmamıştır fb bu sorunun bedelini en ağır şekilde çekmelidir yıllardır aynılar ilk başlatan da hep kendileridir 20 yıl derbilere bakıyorum izliyorum ilk başlatanda fb taraftarıdır

    18
    28
    yanıtYanıtla
    Serkan:

    Volkan Demirel insan evladı değil mi? O daha beterlerini görüyor

    yanıt2
    yanıt0
    Savcı:

    Keşke soyunma odasında bununda kıçına birkaç dikiş attırsaydınız en azından alacağı ceza hafiflerdi. . . . . . seyircilere dönüp hareket çekecek kadar seviyesiz. . . . . . . . . . . 2011 takıntılı . . . . . . , . futbol hayatı bitti haberi yok.

    26
    12
    yanıtYanıtla
    kapak:

    Art niyetli insanlar , cezasını çekecek. Tolga hayatının hatasını yaptı.

    9
    6
    yanıtYanıtla
    Dokunma:

    Tolga ne kadar haklı olsada bu haraketle haksız duruma düştü, hele şenol güneş tam madara oldu ben ilk gördüğümde biri ona ateş falan etti sandım adam meğerse levent kırca sarhoş rolü taklidi yapıyormuş daha utanmadan bana haksızlık yapılıyor diyor. . . .

    10
    3
    yanıtYanıtla
    KAYA:

    O GÜVENLİKÇİNİN GÖREVİ NEYDİ ACABA TOLGAYI KORUMAKMIGÜVENLİKÇİ GÖREVİNİ YAPIYOR OLSA KİMSE ONA KARSILIK VERMEZ

    1
    11
    yanıtYanıtla
    taraftar:

    Tolganın 10 bin kişilik tribüne atar yapıp yürümesini biri bana açıklayabilir mi

    11
    1
    yanıtYanıtla
    ADAM OLMAYAN ANLAYAMAZ:

    10 BİN KİŞİ BİR ADAMIN ÜSTÜNE YÜRÜMESİNDEN DAHA DELİKANLI BİR HAREKETTİR

    yanıt3
    yanıt4
    ADAM MISIN:

    Tolganın yaptığı delikanlılık değil taraftarı tahrik etmek

    yanıt1
    yanıt3
    Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title