Haberler

Güvenlik Sektörü Ankara'da Buluştu

Güvenlik endüstrisinde sektörün öncü firmalarından Arma Kontrol, Ankara'da gerçekleşen ISAF Exclusive Güvenlik Fuarı ve Konferansı'nda sektör profesyonelleriyle buluştu. Güvenlik sektörünün en büyük ve en donanımlı fuarı olan ISAF'ın Ankara'da gerçekleştirdiği Confex konseptindeki özel etkinliği ISAF Exclusive, 6-7-8 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleşti. Güvenlik sektörünün gelişimi ve geleceğinin ele alındığı fuar, çok sayıda ziyaretçiye de ev sahipliği yaptı

ISAF Exclusive güvenlik konferansı ve fuarı, Ankara'da ikinci kez kapılarını açtı. ISAF Exclusive, ulusal ve uluslararası pazarda sektörün önde gelenlerini bir araya getirdi. Fuarın yanında önemli konferanslarla da sektörün nabzını tutan ISAF Exclusive'de Arma Kontrol, yüksek güvenlikli noktalarda tercih edilen araç geçiş kontrol sistemlerini sergileme imkanı buldu.

Geliştirdiği güvenlik çözümlerini tanıtan Arma Kontrol, sektördeki trendleri de fuar boyunca yakından inceledi. 45'e yakın ülkeye güvenlik ihtiyaçlarına yüksek teknolojili çözümler sunan Arma Kontrol, fuarda mantar bariyer, Road Blocker ve kollu bariyerler gibi farklı ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Ulusal ve uluslararası fuarların sektörü ileriye taşıyacağına değinen Arma Kontrol CEO'su Koray Kartal, güvenlik ihtiyaçlarına yönelik çözümlerin geliştirilmesinde fayda olduğunun altını çizdi. ISAF Exclusive fuarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kartal; ''ISAF Exclusive Fuar ve Konferansı 2018 ülkemizde güvenlik sektörünün üreticisinden, distribütörüne, projelendiricisinden, teknik servis verenine kadar, çok geniş bir alana hitap eden bir etkinlik. Bunların yanında kanun ve yasa düzenleyicisi, akademisyeni, öğrencisi, ilgilisi ve hatta meraklısı da dâhil olmak üzere eksiksiz bir şekilde tüm kesimlerini bir araya getiren tek etkinlik olma özelliğini taşıyor. Arma Kontrol olarak biz de bu yıl ikinci kez düzenlenen fuar ve konferansta yer aldık. Bu gibi fuarlar bizim için sektördeki dinamikleri öngörme açısından büyük önem taşıyor. İlerleyen zamanlarda da hizmetlerimizi artırarak özellikle ihracata yönelik çalışmalarımızla sektördeki konumumuzu güçlendirmeyi hedefliyoruz'' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kartal Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title