Haberler

Güvenlik Kamerasından Kaçamadı, Karakoldan Kaçtı

İzmir'in Buca İlçesi'nde Yüklü Miktarda Cep Telefonu Kontörü Çaldığı Marketin Sahibi Tarafından Yakalanarak Polise Teslim Edilen Şahıs, Götürüldüğü Polis Merkezinde Nezaretten Kaçtı.

İzmir'in Buca İlçesi'nde yüklü miktarda cep telefonu kontörü çaldığı marketin sahibi tarafından yakalanarak polise teslim edilen şahıs, götürüldüğü polis merkezinde nezaretten kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Buca'da market işleten Mustafa Yaya, günlük işlerini yaptığı sırada marketine gelen şahıslar tarafından portakal alma bahanesiyle dışarı çağrıldı. Bu sırada daha önceden markete gelerek cep telefonu kontörlerinin yerini öğrenen 3 şahıstan birisi içeri girdi. Kasadaki kontörleri alan şahıs, marketten çıkarak uzaklaşmaya başladı. Şahısların hareketlerinden şüphelenen Mustafa Yaya, kasadan kontörleri alan şahsın peşinden giderek tekrar markete getirdi. Kasayı ve çekmeceleri kontrol ettiğinde kontörlerin yerinde olmadığını gören Yaya'nın kontörleri sorması üzerine şahıs, hızla marketten çıkarak koşmaya başladı. Market sahibi Yaya, kovalamaca sonucu yaklaşık 500 metre uzakta yakaladığı hırsızlık zanlısı G.V.'yi çevredeki esnafın yardımıyla markete getirerek etkisiz hale getirdi. Polise haber veren market sahibi Mustafa Yaya, bu arada kontörlerini de geri aldı. Olay yerine gelen polis, zanlı G.V.'yi teslim alarak karakola götürdü. Buca Merkez Karakolu'na götürülen G.V., burada resmi işlemlerinin tamamlanması için nezarethaneye konuldu. Nezarethanede adliyeye götürülmeyi bekleyen zanlı, polislerin dalgınlığından faydalanarak karakoldan kaçtı. Zanlının kaçtığını fark eden ekipler, bütün aramalara rağmen şahsı bulamadı. Marketteki hırsızlık olayı, güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.

Mustafa Yaya, daha öncede başına bu tür olayların geldiğini belirterek, "Markete müşteri kılığında geldiler. İlk gelen ekmek ve kontör satın alarak kontörlerin yerini öğrendi. Ardından markete giren ikinci şahıs, dışardan aldığı portakalların parasını kasaya ödeyip çıktı. Kısa bir süre sonra markete tekrar gelen şahıs, portakalların çok güzel olduğunu, biraz daha almak istediğini söyledi. Ben de portakalları vermek için dışarı çıktığımda, üçüncü şahıs içeri girmiş ve kontörleri çalmış. Ben bu şahısların hareketlerinden şüphelendim, içeri girerek kasayı kontrol ettim. Kasadaki paraların yerinde olduğunu gördüm. Ama çekmeceye baktığımda kontörlerin çalındığını fark ettim. Hemen peşine düştüm ve yakaladım. Markete getirdim ve kontörleri sorunca tekrar kaçtı. İkinci kovalamacanın ardından tekrar yakaladım. Polisi aradık ve zanlıyı emniyete teslim ettik. Ben de kontörlerimi aldım. Ancak bir gün sonra polisler tekrar gelerek zanlının kaçtığını, yakalanması konusunda yardımcı olmamı istediler" dedi.

(YB-YK-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title