Haberler

Güvenilir Çiğ Köftenin Adresi Oses

Güncelleme:

Hızla büyüyen çiğ köfte sektöründe halk sağlığını koruyan ve buna göre üretim yapan firmaların varlığı önem yaşıyor.

Etsiz çiğ köfte sektörünün öncü markası OSES, aldığı ödül ve kalite belgeleriyle tüketicilerine sağlıklı ve kaliteli hizmet veriyor.

Seyyar satışla başlayarak zamanla çiğ köfteyi kurumsallaştırıp, yurt dışına açılan OSES, kurulduğu ilk günden bu yana kalite politikası çerçevesinde ilerliyor. Gıda güvenliği ve kalite sertifikalarının yanında, Tüketicileri Koruma Derneği'nden aldığı 'Altın Marka' ödülleriyle de tüketicilerinin güvenini kazanıyor. 2013 Avrupa Kalite Ödülü'ne layık görülerek sektörde bir ilke imza atan OSES; 2012 ve 2013 Tüm Tüketicileri Koruma Derneği (TDK) Sertifikası, Helal Gıda Sertifikası, ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 sertifikalarına sahip.

Güvenli ve Kaliteli Hizmet Anlayışı
OSES, çiğ köfte yapımında kullandığı bulgur, kırmızıbiber, ceviz, sarımsak, nar ekşisi ve tüm baharatları birinci sınıf kalite kullanarak sofralara getiriyor. Ayrıca nane, maydanoz gibi yeşillikleri sektörde bir ilki gerçekleştirerek ürettikleri dezenfekte makinesi ile yıkayarak sofralarımıza sunuyor. Doğal ve yöresel malzemelerden ve sağlık standartlarına dikkat edilerek üretilen OSES çiğ köfte, lavaştan sosuna kadar tüm üretim sürecini özel denetleme sistemiyle sağlık standartlarına uygun olarak üretiyor.

Kullandığı malzemelerin kalitesinden, üretim aşaması süreçlerine ve uzman kontrolüne kadar birçok denetimden geçen OSES, güvenli ve iyi hizmet anlayışıyla hareket ediyor. İnsana yatırım yapma ilkesi ve sürekli iyileştirme çalışmalarıyla sektörde çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title