Haberler

Guti, Ankaragücü Maçı Kadrosuna Alınmadı

Güncelleme:

(SON DAKİKA) BEŞİKTAŞ'IN YILDIZ FUTBOLCUSU GUTI, ANKARAGÜCÜ MAÇI KADROSUNA ALINMADI

SAKATLIĞI DÜZELEN İSPANYOL FUTBOLCU, ANTRENMAN EKSİĞİ NEDENİYLE ANKARAGÜCÜ MAÇI KADROSUNA DAHİL EDİLMEDİ

Övünç ÖZDEM/İSTANBUL,(DHA)

Süper Lig'in 21. haftasında yarın deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Beşiktaş, mücadelenin hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenman ile tamamladı.

Siyah Beyazlı takımda kart cezalısı Quaresma'nın yanı sıra, sakatlıkları bulunan Cenk ve Nihat maç kadrosunu alınmadılar. Öte yandan son 2 haftadır sakatlığı nedeniyle düzenli olarak antrenmanlara çıkamayan Guti'nin de kadroya alınmadığı ve Ankara'ya götürülmeyeceği öğrenildi. Ayrıca Erhan Güven de maç kadrosuna alınmadı.

Beşiktaş, bu akşam saat 18.30'da Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan özel bir uçakla Ankara'ya hareket edecek.

Beşiktaş'ın 18 kişilik Ankaragücü maçı kadrosu şöyle:

"Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Matteo Ferrari, Tomas Sivok, İsmail Köybaşı, Mehmet Aurelio, Fabian Ernst, Manuel Fernandes, Necip Uysal, Roberto Hilbert, Onur Bayramoğlu, Mert Nobre, Bobo, Simao Sabrosa, Hugo Almeida."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title