Haberler

Gürün; "1 Kasım, 4. Vekili Çıkarabilmek İçin Büyük Şans"

Cumhuriyet Halk Partisi Ortaca İlçe Örgütü, Muğla milletvekillerinin ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ün de katıldığı bir toplantı ile bayramlaştı.

CHP Ortaca ilçe örgütü binasında gerçekleştirilen bayramlaşmaya, CHP Muğla Milletvekilleri Av. Akın Üstündağ, Prof. Dr. Nurettin Demir, Ömer Süha Aldan, CHP'li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP'li Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, CHP Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya, CHP Muğla Milletvekili Adayı Av. Burak Erbay, CHP Muğla Milletvekili Adayı Süleyman Girgin ve partililer katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, 1 Kasım seçimlerinin Muğla'dan 4'üncü Milletvekilini çıkarabilmek için şans olduğunu ifade etti.

Gürün; "Bir birimizden enerji alarak önümüzdeki bu yolda hep beraber yürüyeceğiz. Bize oy vermeyen, başka partilere oy veren seçmenlere de aynı duygular ile insan olduğu için sevgi ve hoş görümüzü aktarmamız lazım, insanlar ne ister? Birincisi huzur ve gelecek ile ilgili güven, ikincisi ise ekonomi, Politikacı hiçbir zaman sadece negatif söylemler ile toplumda yer alamaz. Biz topluma umut vaat etmeliyiz. Aynı zamanda bize olan güveni sağlamalıyız. Ben inanıyorum ki önümüzdeki seçimler bizim için yapıldı. Size 3 Milletvekili az geldi. 4'üncü vekili de seçin Muğla'dan 4 Milletvekiliniz olsun denildi. Buna imkan var. Gerçekleşmesi mümkün olmayan bir hedef değil. Bizim birlik olarak diğer seçmenlere güven vermemiz ve bizimle beraber olmaları için ikna etmemiz gerekiyor" diye konuştu.

CHP Muğla 4. sıra Milletvekili Adayı Burak Erbay ise Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı için 7 Haziran'da olduğu gibi 1 Kasım seçimlerinde de canla başla çalışmaya devam edeceğini belirterek; "İslam dini barıştır, kardeşliktir, dostluktur ama Dünya'da İslam dini maalesef kanla, savaşla anılır hale geldi. Bu hepimizi üzmekte, ben inanıyorum ki bundan sonraki süreçte, bundan sonraki bayramlarda daha huzurlu bir Türkiye'de, daha huzurlu bir Dünya'da yaşayacağız. Bunun yolunun ise Türkiye'de Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile mümkün olduğuna inanıyorum. 1 Kasım seçimlerinin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bundan sonraki bayramları Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında kutlarız" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Osman Gürün Ortaca Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title