Haberler

Gürsululardan "Zeytin Dalı" Destek

Bursa’nın Gürsu ilçesinde “Zeytin Dalı”na destek mitingi yapıldı.

Bursa'nın Gürsu ilçesinde "Zeytin Dalı"na destek mitingi yapıldı.

"Her Ev Bir Mehmetçik Ocağı, Her Mehmetçik Bir Türk Bayrağıdır" sloganıyla bir araya gelen Gürsu protokolü ve sivil toplum kuruluşları, "Zeytin Dalı Harekatı"na destek açıklaması yaptı. Belediye, Gürsu Kaymakamlığı ve Kardeşlik Platformu organizasyonuyla düzenlenen mitingde Suriye Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'na destek açıklaması yapıldı. Esnafa hediye edilen Türk bayraklarıyla ilçe donatıldı. Kur'an-ı kerim tilaveti ve duaların okunduğu programda Afrin'e yapılan operasyona destek verilirken, Ay Yıldız Mehteran Takımı'nın marşlarıyla kalabalık coştu.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Kahraman Mehmetçiğimiz tarafından Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı ile bölge teröristlerden temizlendiğinde, Türkiye'nin güney sınırında güvenli bir hat oluşacak. Bu harekat barışın ve mazlumların haklarının korunması, ülkemizin ve milletimizin terörist saldırılarına daha fazla maruz kalmaması için yapılan, her türlü uluslararası hukuka uygun, meşru ve ahlaki bir harekattır. Şanlı ordumuz geçmişte olduğu gibi mazlumların, zulme uğrayanların ve barışın yanında, zulmün ve zalimin karşısında durmaya devam etmektedir. İnanıyoruz ki, tarihi şanlı zaferlerle dolu Kahraman Mehmetçiklerimiz Afrin'de de muzaffer olacaktır" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Suriye Afrin Gürsu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title