Haberler

Gürses'in Mezarında Nöbet

Güncelleme:

Geçtiğimiz pazar günü vefat eden Müslüm Gürses'le ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Bazı fanatik hayranlarının, sanatçının cenazesini kaçırıp doğduğu Şanlıurfa'ya ya da büyüdüğü Adana'ya götürecekleri ve oraya defnedecekleri öne sürüldü.

Hürriyet'ten Cenker Tezel'in haberine göre; Gürses'in menajeri Nevzat Takmaz, Şişli Belediyesi'nin durumdan haberdar olduğunu ve mezar başına nöbetçi diktiğini söyledi.

Takmaz'ın verdiği bilgiye göre görevlendirilen kişiler, Gürses'in mezarında dönüşümlü olarak bekliyor.

MUHTEREM NUR ÇOK PİŞMAN

Ölümüyle milyonları yasa boğan arabesk müziğinin 'babası' olarak tabir edilen Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur en büyük pişmanlığını anlattı. Muhterem Nur, pişmanlığını dile getirdi: Onu dinlemedim, ameliyat olmak istememişti. Yollamasaydım evinde bizimle olurdu... Şimdi yalnız gitti!

Star'ın haberine göre hafta başında ebediyete uğurladığımız Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, sanatçının hayranlarının cenaze namazında yaptığı taşkınlıklar nedeniyle mezar ziyaretini bir sonraki güne bıraktı. Ziyareti sırasında yürümekte zorlanan ve mezara geldiğinde oturması için bir tabure getirilen Muhterem Nur, elinde bir demet çiçeği çok sevdiği eşinin mezarı başına bıraktı.

4 AY SERUMLA UYUTULDU

Bir din görevlisinin Yasin okuyup dua ettiği ziyarette Muhterem Nur, kendince özeleştiri yaptı. Müslüm Gürses'i hastaneye götürmekle hata ettiğini söyleyen Nur "Ameliyat olmak istememişti. Bana 'Öyle de öleceğim böyle de öleceğim' demişti. Ne demek istediğini o an anlayamamışım." dedi. Nur sözlerini şöyle sürdürdü: Herkese, sağlık diliyorum, yalan bu dünya. Onu dinlemeliydim, dinlemedim. Oysa ameliyat olmak istemedi. Onu dinleseydim kendi evinde ölürdü, acı çekmezdi.

4 ay serum iğnesi ile uyudu. Böyle her tarafı delinmezdi. Bütün vücudunda delikler vardı. Keşke ben çekseydim o acıyı. Ayaklarım kırılsaydı da onu hastaneye götürmeseydim. Eğer götürmeseydim son günlerini hiç olmazsa evinde geçirirdi. Böyle olmadı şimdi, yalnız gitti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Müslüm Gürses Muhterem Nur Şanlıurfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title