Haberler

Gürses'in Çocukluk Arkadaşı İsyan Etti

Güncelleme:

Müslüm Gürses'in çocukluk arkadaşı, sanatçı hakkında çıkan haberleri yalanladı.

Geçen pazar günü hayatını kaybeden ünlü sanatçı Müslüm Gürses'in Antalya'da yaşayan çocukluk arkadaşı Şevki Şimşit, ölümünden sonra sanatçı ile ilgili basında yer alan haberlerin doğru olmadığını, bütün doğruların kendinde saklı olduğunu söyledi.

Müslüm Gürses'le ilgili birçok çocukluk hatırası olduğunu belirten Şevki Şimşit, çocukken Ulus Bahçesi'ne gittiklerini, oradaki konserde bir yarışma tertip edildiğini belirterek, yarışmaya katılmak için Müslüm Gürses'in babası ile konuştuklarını söyledi.

Müslüm'ün babası ile görüşüp 'Bir yarışma var' dediklerini anlatan Şimşit, şöyle konuştu: "Yarışmaya gireceğiz' dedik. 'İyi girin' dedi. Bir gün sonra babası ile yarışmaya gittik. Kapıdan girerken 'Soyadın ne olacak?' dediler. Ben de kalktım ' Müslüm Gürses olsun' dedim. Babası 'Yok Akbaş olsun' dedi. Benim söylediğim geçerli oldu. Öyle girdik."

Yarışma sırasında Müslüm Gürses'in sahne arkasından çıkarak şarkı söylemesini önerdiğini anlatan Şimşit, şunları söyledi:

"Solak Mehmet diye bir arkadaşım vardı. Ona sahne arkasından çıkarak söylesin dedim. 'Olmaz, bu yarışmadır' dedi. 'Olsun' dedim. O zaman bizim rakibimiz Nuri Sesigüzel idi. Türk Halk Müziği'ne önem veriyorduk. Yarışma sonucu birinci olduk. Birinciliği aldık. 3-4 ay beleş çalıştık. Giyecek elbisesi yoktu. Bit pazarına gittik. 60 lira ben verdim. Kendisine lacivert bir elbise aldık. O lacivert elbise de oturup kalktığında kırışma yapardı. Oraya kola sürüyorlardı. Ütü yaptığın zaman parlak ve düz dursun diye."

"BİRÇOK YAYIN KURULUŞLARI KONUŞUYOR HER ŞEY YALANDIR"

Müslüm Gürses'in ölümünün ardından basında yer alan haberlere kızgın olduğunu ifade eden Şimşit, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Birçok yayın kuruluşları konuşuyor. Her şey yalandır. Gerçek hayatı bendedir. Yazılıdır. Acım çok derin. Konuşacak daha bir şey bulamıyorum. Kim konuşmak istiyorsa gelsin benimle konuşsun."

Cenaze törenine gittiğinde kimseyle konuşmadığını söyleyen Şimşit, "Eşiyle de konuşmadım. Yabancı gibi her şeyi seyrettim. Ağladım geri geldim" dedi.

"FOTOĞRAFLARI MÜSLÜM GÜRSES'E VERDİM"

Çocukluğundan bu yana kendisinde saklı fotoğrafları altı ay önce Müslüm Gürses Antalya'ya geldiği zaman kendisine iade ettiğini kaydeden Şimşit, sözlerini şöyle tamamladı:

"Benden sana hatıra kalsın kardeş' dedim. Hatta Muhterem Nur bana 'Bunu çektirdiğinizde kaç yaşındaydınız' dedi, '15-16 yaşlarında' dedim." Üzgün olduğu için fazla konuşmak istemeyen Şimşit, ilerleyen günlerde gereken açıklamaları yapacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Müslüm Gürses Antalya Ulus Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title