Haberler

Gürsel Tekin: "Bu Ülkenin Kardeşliğini Düşünenler Varsa CHP'ye Oy Vermek Zorundalar"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Gürsel Tekin, "Eğer bu ülkeyi sevenler, bu ülkenin birliğini, bütünlüğünü, kardeşliğini düşünenler varsa Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy vermek zorundalar" dedi.

Partisinin Malatya Paşaköşkü mahalle toplantılarına katılan Tekin, yaptığı açıklamada, "Eğer bu ülkeyi sevenler, bu ülkenin birliğini, bütünlüğünü, kardeşliğini düşünenler varsa Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy vermek zorundalar" ifadelerini kullandı.

" Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy isteyin ki, Türkiye'nin iç ve dış barışını sağlayalım. Çok ciddi tehlikelerle karşı karşıyayız. İç politikada birbirimize söyleyeceğimiz şeylerin hepsinin telafisi mümkündür. Bunlar tolere edilebilir. Hepimiz birbirimizi tanırız. Ama dış politikayla ilgili yapacağınız her cümlenin Türkiye'nin bir ülkenin başını belaya sokacağını hiç unutmamalıyız. Gerçekten şu anda çok ciddi sıkıntılarla karşı karşıyayız" diyen Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü: "AK Parti yıkıldı, zaten sorun bu şu an. Bunlar Doğan görümlü Şahin gibi görünüyorlar, o cakalar, dik durun şöyle yapın havası orada sadece içerideki yurttaşlarımıza ve gazetecilerimize geçerli. Şu an baktığımızda orta coğrafyadaki ülkeler değil Avrupa'sından, Asya'sından, Rusya'sına kadar tecrit edilmiş bir ülke konumuna geldik. Davutoğlu bağırıp duruyor efendim angajman kurallarına uymuyorlar, ne işin var senin orada Davutoğlu, bu ülkenin barışını bozuyorsun, niye İslam coğrafyasının barışını bozuyorsun. İslam coğrafyasından 10 milyon insan birbirini öldürdü. CHP önümüzdeki süreçte barışın, kardeşliğin, dış politikanın, iç politikanın mimarı olarak görev alacaktır. Bu ülkede 29 milyon yurttaşımız yoksullukla boğuşuyor, 6 milyon insanımız işsiz, esnaf perişan. 56 milyon seçmenimiz var, 42 milyon borçlumuz var, böyle bir ekonomi sürdürülemez."

Tekin, açıklamalarını şöyle tamamladı:

"Yasaksız bir Türkiye'den televizyon kablolarını kesebilecek duruma geldiler. Şu rezalete bakın. Böyle bir iktidar dayanabilir mi? Böyle bir iktidar sürdürülebilir mi? Devletin, milletin malıyla olan Digitürk'ü, 18 ay AKP'nin arka bahçesi gibi çalıştırdılar sonra ahbap çavuş ilişkileriyle bir Katarlıya verdiler. Şimdi Katarlıya da diyorlar ki, 'bize muhalif olanların, CHP'yi, CHP'nin dışındaki siyasi partileri kendilerini ifade edebilecek kanalların kablolarını kesin.' Vallahi neyi keserseniz kesin Sayın Davutoğlu kurtuluşunuz yok. Cumhuriyet Halk Partisi ensenizde olacak." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Gürsel Tekin Malatya Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title