Haberler

Gürpınar'da 'Kariyer Günleri' Etkinliği

Van’ın Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, Anadolu İmam Hatip Lisesinin düzenlemiş olduğu "Kariyer Günleri" etkinliğine konuşmacı olarak katıldı.

Van'ın Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, Anadolu İmam Hatip Lisesinin düzenlemiş olduğu "Kariyer Günleri" etkinliğine konuşmacı olarak katıldı.

Okulda düzenlenen etkinlikte konuşan Doğramacı, öğrencilerin kendilerine hedef belirleyerek çalışmalarını ifade ederek, bu yolda bol bol kitap okumalarını tavsiye etti. Öğrencilere yapacakları tercihlerin önemini de anlatan Doğramacı, "Meslek seçimi insan hayatında çok önemli. Ailenize ve kendinize daha iyi bir gelecek sağlamak adına mesleğini seven, saygın insanlar olarak yetişmenizi ümit ediyorum. Şu anda çok güzel bir okulda eğitim hayatınızı devam ettiriyorsunuz ve gelecekte yaptığınız iş ne olursa olsun o işin en iyisini siz yapmalısınız. Kendinizi köreltmeyin, gücünüzün farkında olun. Özelliklerinizi iyi bilip güçlü taraflarınızı ön plana çıkarmalısınız. Eksik olan taraflarınızın da eksikliğini gidermeye çaba göstermelisiniz" dedi.

Öğrencilere hedeflerini doğru belirlemeleri gerektiğini anlatan Doğramacı, "Güzel bir gelecek için önünüze doğru hedefler koymanız ve bunu başarmak için çok çalışmanız gerekmektedir. İnşallah hepiniz güzel üniversitelere gidecek, güzel bölümlerden mezun olacaksınız. Türkiye büyüyen ve gelişen bir ülke. Türkiye, hedeflerine sizlerle ulaşacak. Hangi mesleği seçerseniz seçin ancak unutmayınız ki gelecekte dünyanın herhangi bir yerinde size ihtiyacı olan, sizin gelmenizi bekleyen birileri olacak. O güne iyi hazırlanın. Sosyal, kültürel yönlerden de kendinizi geliştirin. Kendinize bir uğraşı alanı edinin" şeklinde konuştu.

Program bitiminde Okul Müdürü Yakup Ar, Kaymakam Osman Doğramacı'ya öğrenciler adına plaket takdim etti. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gürpınar Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title