Haberler

Güroymak'ta Yeşillendirme Çalışmaları

Bitlis'in Güroymak Gençlik ve Spor Müdürlüğü yerleşkesi içinde bulunan 150 dönümlük alana bin 200 fidan dikildi.

Bitlis'in Güroymak Gençlik ve Spor Müdürlüğü yerleşkesi içinde bulunan 150 dönümlük alana bin 200 fidan dikildi.

İlçeye bağlı Şirintepe Mahallesi'nde bulunan 150 dönümlük alanın yeşillendirilmesi için Güroymak Kaymakamlığı tarafından çalışma başlatıldı. Bu kapsamda çam, mavi ladin, akasya, dişbudak, çınar ve ıhlamur türlerinden oluşan bin 200 fidanın dikimi gerçekleştirildi. Fidan dikme etkinliğinde konuşan Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, "Peygamber Efendimiz (SAV) hadisi şeriflerinde 'yarın kıyametin kopacağını bilseniz, elinizdeki fidanı dikiniz' diye buyurmuşlardır. Aklımızın erdiği andan ölüme kadar ki yaşam sürecimizde ağaç dikerek ve ormanları koruyarak gelecek nesillerimize daha temiz ve daha yeşil vatan toprakları bırakmak hepimizin en temel sorumluluklarından biridir. Daha temiz bir hava, daha yeşil bir Güroymak için her vatandaşın dikili bir ağacı bulunsun istiyoruz. Öğrencilere ağaç sevgisini aşılamak ve bugünü onlarla paylaşmak çok güzel bir duygudur. Geçen yıl bu alanda 4 bin 500 fidanı toprakla buluşturmuştuk. Bugün ise bin 200 fidanı daha toprakla buluşturacağız" dedi.

Konuşmaların ardından fidanlar toprakla buluşturuldu. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şirintepe Güroymak Bitlis Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title